Спартак и Максимовић тужили Звезду

Мука муку стиже на Маракани. Поред већ постојећих и добро познатих финансијских мука, Црвеној звезди и даље пристижу нове тужбе. Измирење финансијских обавеза захтева суботички Спартак, на име трансфера Александра Ковачевића, као и некадашњи играч црвено-белих и повремени репрезентативац Никола Максимовић.

Црвена звезда никако да се искобеља из финансијских тегоба. А и како би, када тек што се како-тако угаси један пожар на Маракани, изникну два нова.

Тако је и сада, јер су у Љутице Богдана пристигле две нове тужбе. Спартак из Суботице је у петак доставио Арбитражној комисији Фудбалског савеза Србије тужбу против Црвене звезде, и то на име неплаћеног дела обештећења за Александра Ковачевића.

Талентовани задњи везни фудбалер се у Звезду вратио након периода играња у Суботици. Његов трансфер црвено-бели нису измирили према предвиђеној динамици, па је клуб са крајњег севера одлучио да повуче овакав потез.

Такође, Никола Максикомовић, који сада наступа за италијански Торино, тужио је свој бивши клуб збеог неисплаћених дуговања.

"Имали смо начелан договор да опростим 30.000 евра, али да до краја године добијем остатак. Нико са мном од тада није контактирао, нити је позвао да поново направим компромис, пошто је очигледно да од уплате нема ништа. Звезда је мој клуб у којем сам се афирмисао, али видим да нема друге него да пресавијем табак. Једноставно, био сам приморан на овакав потез", рекао је Максимовић, а преноси "Спорт".

Када се овоме дода да Црвена звезда под хитно мора да пронађе 700.000 евра и тако добије уопште могућност да региструје Сава Павићевића, Дејана Келхара, Дарка Лазовића и Ђорђа Ракића - јасно је да су пред челним људима најтрофејнијег српског клуба тешки дани и још теже одлуке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару