Читај ми!

Милијаш: Титула ми је приоритет

"Код своје сам куће и желим успех са Звездом, односно титулу. Мени је то приоритет", рекао је Ненад Милијаш, капитен Црвене звезде, на припремама на словеначком приморју.

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да ће сваки меч у походу на дуго чекану титулу првака Србије бити одлучујући и да сви у клубу морају бити уједињени како би се оставио тај успех.

"Јачи смо у односу на јесењи део сезоне. Да ли смо довољно јаки за титулу, то ћемо видети. Нећемо се за шампионат борити само на терену и у ногама, већ и у главама. Потребан нам је мир и шампионска атмосфера. Надам се да ћемо то имати јер је то најважније. За нас ће сваки меч на пролеће бити "финале". Сви, а кад то кажем не мислим само на фудбалере него на комплетан клуб, морамо да дишемо као један да бисмо направили успех", рекао је Милијаш за званични сајт црвено-белих.

Он је истакао да је имао понуде тимова из Кине, Кипра и Грчке, али да му је приоритет освајање титуле са Црвеном звездом.

"Било је понуда, али нећу да причам много о томе. Мислим да није толико важно. Важно је само да нигде нисам отишао, нити ћу отићи. Код своје сам куће и желим успех са Звездом, односно титулу. Мени је то приоритет и зато нисам много размишљао кад сам добијао позиве", додао је Милијаш.

Због натопљених терена у Копру домаћини су опдлучили да фудбалери Црвене звезде тренирају само у теретани и фитнес центру.

"Чудна ситуација. Нисмо могли да изађемо на траву. Домаћин је једноставно тако одлучио и морали смо да мењамо програм рада. Наводно је тако само данас јер је велика количина кише пала на терен, па постоји могућност да га уништимо само једним тренингом. Мислим да то неће утицати на интензитет рада. Тек смо почели ову другу фазу рада и нема сумње да ћемо се одлично уиграти и спремити за наставак сезоне" закључио је капитен Црвене звезде.

Црвена звезда ће сутра одиграти пријатељски меч са словеначком екипом Домжале, а на другом делу припрема у Порторожу одиграће утакмице и са тузланском Слободом, Копром и Горицом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару