Читај ми!

Звезда нема времена да чека Луковића

Звезда је и дефинитивно одустала од довођења Александра Луковића на "Маракану". Ако је толики 'звездаш', могли смо да се договоримо пре месец дана, Звезда нема више времена да га чека, рекао је Ивица Тончев.

Фудбалски клуб Црвена звезда одустаће од покушаја да доведе одбрамбеног играча Зенита Александра Луковића, речено је данас новинарима после седнице Управног одбора. Како је навео потпредседник клуба Ивица Тончев, Звезда нема времена да чека некадашњег репрезентативца Србије.

 

"Ако је толики 'звездаш', могли смо да се договоримо пре месец дана. Оно што је изнео председник Драган Џајић око Луковићевих услова, то је неозбиљна прича. Звезда нема више времена да га чека", рекао је Тончев окупљеним новинарима испред Звездиног стадиона.

Луковића уговор са руским клубом веже до лета ове године, али дефанзивац није желео да се одрекне новца који му је следио. 

"Црвена звезда је ипак бренд. Нисам никога видео да воли Звезду, али јесам да воли паре", казао је Тончев.

Београдски медији писали су још почетком децембра прошле године о могућем доласку 31-годишњег дефанзивца у редове црвено-белих. Он је средином јануара рекао да би желео да се врати у Звезду, али да је свестан да београдски клуб није у стању да му исплаћује плате.

После одустајања од довођења Луковића, Звезда ће највероватније ангажовати Словенца Дејана Келхара, који је доскора наступао за азербејџанску Габалу.

Тончев је казао да се на седници Управног одбора разговарало и о ревизији уговора са играчима и да ће комисија то њима предочити у петак. 

"Ко не жели да прихвати ревизију, не жели добро клубу, и ја радим за џабе", казао је Тончев. Потпредседник је додао да су главни играчи већ прихватили ревизију уговора.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару