Милан се дигао из пепела, Миха испустио победу!

Милан је победио Каљари након преокрета и тако стигао до друге узастопне победе. Сампдорија Синише Михајловића прокоцкала предност против Болоње. Катанија шокирала Интер. Ђенова отела бод Фиорентини.

Фудбалери Милана победили су на гостујућем терену после преокрета Каљари са 2:1, у утакмици 21. кола италијанског првенства.

Милан је до друге узастопне победе у првенству дошао головима у завршници утакмице. Марио Балотели је погодио мрежу у 86. минуту, а два минута касније победоносни гол постигао је Ђампаоло Пацини.

Претходно, Каљари је повео у 27. минуту преко Марка Сауа.

"Црвено-црни" су се после седме првенствене победе попели са 11. на девето место на табели и имају 28 бодова, док Каљари заузима 14. место са 21 бодом.

Парма је на свом терену голом Амаурија у 35. минуту победила Удинезе са 1:0 и остварила осму победу у Серији А, после које заузима седмо место са 32 бода. Црно-бели из Удина заузимају 15. место на табели са 20 бодова.

Сампдорија је на свом терену одиграла нерешено, 1:1 са Болоњом. Екипа Синише Михајловића повела је у 61. минуту преко Манола Габијадинија, а у последњем минуту меча Алесандро Дијаманти изједначио је из пенала.

Сампдорија је 13. на табели са 22 бода, док је Болоња 17. са 18 бодова и има само бод више од Саусола, који се налази у зони испадања, после пораза од Ливорна од 1:3.

Торино је голом Алесија Черчија из пенала у 60. минуту победио Аталанту са 1:0, док су Интер и Катанија одиграли без голова.

Раније, Рома је победила Верону са 3:1.

Фудбалери Фиорентине и Ђенове одиграли су нерешено 3:3, у последњој утакмици 21. кола италијанске Серије А.

Гости су одличном игром изненадили фаворизованог домаћина у Фиренци и заслужено освојили бод.

Лидер првенства Јувентус синоћ је у Риму одиграо са Лациом нерешено 1:1, а истим резултатом завршена је и утакмица између Наполија и Кјева.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару