Читај ми!

Партизан као Барса, Дортмунд, Бајерн

Нови тренер црно-белих Марко Николић жели игру свог тима са пуно енергије, на граници спортског безобразлука - посед лопте Барселоне, брзи напад Дортмунда, доминација Бајерна ...

Тренер Партизана Марко Николић рекао је данас да би волео да његови фудбалери у пролећном делу Супер лиге Србије играју са енергично и да верују у себе.

"Желим да играмо са пуно енергије, на граници спортског безобразлука, да верујемо у себе, али да не потцењујемо никога... Волео бих да то буде компилација игре неколико тимова - посед лопте Барселоне, брзи напад Дортмунда, доминација Бајерна... Ето, дали сте ми прилику да маштам", рекао је Николић новинарима у Анталији.

Фудбалери Партизана се од јуче припремају у Анталији. Николић је веома задовољан условима у Турској, али је и истакао да за њега "ниво луксуза не представља најважнију ствар на припремама". У Турску је отпутовало 28 играча, а у Београду је остао повређени Милош Остојић.

"У Београду је остао Милош Остојић због повреде задње ложе, очекујемо га врло брзо здравог и мало храбријег него што је до сад био. Остао је и Марко Живковић који ће ићи на позајмицу. Проценили смо да је то најбоље за њега", казао је Николић.

Тренер Партизана је навео да је задовољан појачањима, али и поновио да се титула не осваја у прелазном року, већ на терену.

"Створили смо добре предуслове, конкуренцију. Мислим да је играчима јасно да ће бити теашко изборити се за првих 11 у пролећнем делу. Били смо брзи и урадили смо квалитетан посао, а сада морамо добро да се припремимо, да се уиграмо, да имамо самопоузање и да не дрхтимо ни пред ким на терену", рекао је Николић. Он је, такође, истакао да је срећан што је Данко Лазовић потписао уговор са црно-белима и додао да од њега, капитена Саше Илића и Милана Обрадовића очекује да својим примером покажу осталим играчима како се осваја титула.

"Тражили смо нападача, а он је управо то што смо тражили. Очекујем да играчким квалитетом направи превагу на терену. Задовољан сам и што су Волков и Брашанац придужили уговоре и то опет говори о атмосфери која влада у тиму претходних месец дана", казао је Николић.

Упитан да ли му додатан притисак ствара еуфорија међу навијачима Партизана, који после последњих појачања очекују седму узастопну титулу, Николић је казао да ништа не може да појача притисак када се зна каква су очекивања у Партизану.

"Драго ми је због такве реакције навијача и да ту своју еуфорују пренесу када то буде најважније, волео бих да то не буде интернет еуфорија, а да на стадиону буде 4.000 људи. Нека се та еуфорија донесе на стадион", рекао је Николић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару