Читај ми!

Звезда жели штопера и десног бека

Приоритет Црвене звезде је да у зимском прелазном року доведе штопера и десног бека. Црвено-бели у понедељак путују на први део припрема у Порторож, где ће боравити до 28. јануара.

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је данас да је приоритет клуба да у зимском прелазном року доведе штопера и десног бека.

"Примарни циљ је да доведемо штопера и десног бека, било би још боље када би нас појачала два штопера. Не желим да гомилам играче на другим позицијама, јер зашто да лечимо здраве зубе, боље да поправимо каријес", рекао је Стојановић новинарима на Маракани. Он је додао да је 10. децембра клубу дао списак са потенцијалним појачањима.

"Нисам се надао да ћемо отићи на припреме без појачања, али верујем да ће у наредних неколико дана нови играчи доћи. Нема простора за грешку, као што се десило у летњем прелазном року. Наши противници раде озбиљан посао, а ту не мислим само на Партизан. Морамо бити стрпљиви до краја прелазног рока јер многи фактори су у игри, посебно финансијски", рекао је он.

Звездин тренер истакао је да нападачи Драган Мрђа и Абиола Дауда имају температуру и да је њихов одлазак на припреме у Словенију под знаком питања.

Црвено-бели су јуче на почетку припрема доживели шокантан пораз од 1:0 против Слоге из Петровца на Млави.

"Пораз сам доживео катастрофално, никада нисам весео после пораза, посебно против друголигаша, које не желим да потценим. Веома сам критичан јер су играчи тако приступили утакмици, то ми је помогло да видим на кога могу да рачунам у наставку сезоне", поручио је Стојановић.

Као могућа појачања тима са Маракане у последње време спомињали су се Александар Луковић, Огњен Врањеш и словеначки репрезентативац Марко Шулер.

"Луковић је играч светске класе и за њега нема алтернативе. Врањеш је био моја жеља, али клуб није успео да се договори с њим око финансијскисх услова. Такође, словеначки фудбалер Шулер је био мој приоритет, али је после раскида уговора са Легијом отишао у Марибор", објаснио је Стојановић.

Фудбалери Црвене звезде сутра путују на први део припреме у Порторож где ће боравити до 28. јануара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару