Лазовић у Партизану? Знаће се за два дана

Данко Лазовић jе захвалио Партизану што му је омогућио да тренира са првим тимом, али замолио новинаре да сачекају два дана са питањем да ли ће поново обући црно-бели дрес. Николић се нада да ће Лазовић "преломити" и остати у Хумској. "Коељов трансфер није пропао, али Португалац мора смањити захтеве", каже Николић.

Бивши фудбалер Партизан Данко Лазовић није желео да говори о томе да ли ће потписти уговор са "црно-белима", али је истакао да му је драго што тренира са шампионом Србије.

"Захвалио бих Партизану што ми је изашао у сусрет и што тренирам овде. Свима је познато да сада немам клуб. Увек је лепо кад се вратиш, а ово ја не видим као клуб - ово је моја кућа. Драго ми је што сам овде, видећемо шта ће бити", рекао је Лазовић новинарима у Спортском центру Телеоптику.

Лазовић је замолио новинаре да га не питају да ли ће потписати за Партизан, већ да сачекају још два дана.

"После десет година поново тренирам са Сашом Илићем. Много времена је прошло, а он се није променио, остао је исти. Ови момци су велики професионалци и стварно се осећам као да сам код куће", рекао је Лазовић.

На питање да упореди Партизан некад и сад, он је рекао да је то тешко: "Ово су млади момци, квалитетни играчи, пуни елана, али мора пуно да се ради да би постали прави играчи", рекао је Лазовић.

Тренер Партизана Марко Николић признао је да би Лазовић био велико појачање за тим и да се нада да ће искусни нападач донети одлуку да се врати у Хумску.

"Лазовић је врхунски је нападач и уколико буде постојала могућност да га ангажујемо, биће јако добро за нас. Он је једна од мојих жеља", рекао је Николић.

Лазовић је пре годину дана из Зенита отишао у Ростов на позајмицу, а ове зиме му је истекао уговор са тимом из Санкт Петербурга.

"Обавили смо неколико разговора са њим, има 30 година, сазрео је и као личност и као играч и мислим да би много значио овом тиму Партизна. Представљао би велику снагу за наш клуб. Мислим да не смемо да пропустимо прилику да га ангажујемо и да не искористимо његову жељу која постоји", рекао је Николић. 

Он је додао да Лазовић има жељу да се врати у Партизан, али да за сада само тренира са црно-белима.

"Има и неке друге понуде које је имао и пре но што смо ми почели да тренирамо. Уважићемо његову жељу да пронађе неки други ангажман и заради још новца", рекао је тренер црно-белих.

Николић је истакао и да потенцијални трансфер дефанзивца Браге Нуња Коеља није пропао, као што се причало у петак, али је рекао да постоји проблем са висином његовог уговора.

"Постоје препреке око висине његовог уговора. Није лако рећи врхунском играчу, али ми не можемо да искачемо из финансијских норми и да неко добије три пута више од осталих. Уз сву добру вољу, нисам сигуран да смо на добром путу, уколико он не коригује своје захтеве", рекао је Николић.

Поједини медији данас су објавили информацију да ће се фудбалер Вождовца Стефан Бабовић вратити у Партизан, а Николић је рекао да се он увек помиње када су "црно-бели" у питању, али да никакви разговори нису обављени.

Николић је додао да је задовољан што је Дарко Брашанац продужио уговор са клубом и да се нада да ће исто урадити и Владимир Волков.

Он је додао да је задовољан енергијом коју играчи доносе на сваки тренинг.

"Не бих да хвалим превише, али оно што смо до сада радили изгледа доста добро. Нисам очекивао ништа друго, било би чудно да је другачије. Имамо јасан задатак испред себе, одбрану титуле и то није посао који може да се уради са пола снаге", закључио је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару