Читај ми!

Звезда почела припреме и "операцију титула"!

Фудбалери Црвене звезде прозивком у 10 часова и званично су почели припреме за настaвак шампионата. На прозивку су се јавила 34 играча, а присутне је поздравио председник клуба Драган Џајић, који је поручио да пролећни део није судбоносан, али да лепа шанса постоји да се титула врати у Љутице Богдана. Дауда сигурно остаје на Маракани.

Фудбалери Црвене звезде почели су припреме за пролећни део сезоне, у којем ће покушати да прекину шестогодишњи пост и коначно освоје шампионску титулу.

Упркос великим жељама и очекивањима навијача, председник црвено-белих Драган Џајић поручио је да исход шампионске трке неће судбоносно утицати на клуб.

"Судбоносно је тешка реч. Имамо шансу да будемо први, јер нам Партизан бежи само један бод, али не бих рекао да нам је полусезона која следи судбоносна. Окренути смо том циљу и пред играчима је много рада и одрицања", рекао је Џајић новинарима на Маракани.

Он је истакао да ће сви играчи који су важни за тим остати у екипи, укључујући и Абиолу Дауду.

"Око Дауде се створила се лоша атмосфера, која није била потребна ни нама ни њему. Зна се мој став да може да иде свако ко не жели да игра и ко ремети атмосферу у клубу, али што се њега тиче, стекао сам утисак да жели да остане. Када је Луковић у питању, отићи ће у Русију на разговоре са руководством Зенита и видећемо шта ће бити", поручио је Џајић.

Тренеру Славиши Стојановићу јавила су се данас 34 играча, сви осим Ђорђа Ракића, који се опоравља од повреде и тренутно је на прегледима у Немачкој.

"Судбоносна сезона? Свесни смо колико је то битно за клуб и шта нас све чека. Спремни смо да изгарамо, па шта нам бог да. Имамо формиран тим и желим да екипу појачамо довођењем једног доброг штопера. Не желим да гомиламо играче. Волео бих да појачања која сам зацртао буду ту, има наговештаја да ће се то променити наредних дана", истакао је Стојановић и додао да га не брину Партизанова појачања и да гледа само у своје двориште.

Међу присутнима у свлачионици на Маракани били су:

Голмани: Бајковић, Весић, Тркуља и Рајковић;

Одбрамбени играчи: Ненадић, Крнета, Омега, Мијаиловић, Луковић, Лазић, Араухо, Мартиновић и Петковић;

Везни фудбалери: Милуновић, Печник, Ковачевић, Милијаш, Ахчин, Савићевић, Чикић, Лазовић, Ђуричковић, Нинковић, Јокић и Гогић;

Нападачи: Мрђа, Михајловић, Касалица, Дауда, Ожеговић и Оњило.

Првом тиму су прикључени и омладинци: Грујић, Ристић и Митровић.

Фудбалери црвено-белих наредних дана радиће у Београду, пре него што 20. јануара отпутују у Словенију.

Црвена звезда прву утакмицу у другом делу сезоне игра 23. фебруара са Јавором на Маракани.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару