Читај ми!

На пролеће је сваки меч квалификациони

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да је сваки меч у другом делу полусезоне квалификациони за његов тим уколико жели да освоји титулу.

Искусни везиста црвено-белих Ненад Милијаш поручује да његов тим мора да осваја бодове на "малим утакмицама" и тако дође до титуле.

Црвено-бели сутра почињу припреме за пролећни део сезоне, а Милијаш верује да ће шампион бити екипа која буде више побеђивала против екипа из доњег дела табеле.

"Свашта смо претурили преко главе у првом делу, било је и лепих и тешких тренутака. Освестили смо се у право време, пред вечити дерби и тај дуел био је прекретница. Збили смо редове, дошли до форме у финишу полусезоне и нанизали неколико узастопних победа, а једини жал остаје због пораза у купу", рекао је Милијаш за званични сајт клуба.

Он је изразио наду да ће екипа убрзо бити комплетирана и да ће спремно дочекати 23. фебруар и старт другог дела сезоне против Јавора.

"Чека нас 15 утакмица до краја сезоне и за нас је сваки меч квалификациони. Не смемо да се залећемо и да мислимо много унапред, већ да идемо корак по корак", нагласио је Милијаш.

Према његовим речима екипа тек сада схвата значај победе у последњем колу првог дела над Војводином (2:1).

"Омогућила нам је да у добром расположењу одемо на паузу и да се са великим ентузијазмом појавимо на сутрашњем окупљању. Чуо сам се током празника са саиграчима и поред здравља најчешћа честитка односила се на освајање титуле. Нећу ништа ново открити ако кажем да ће ближи освајању првенства бити тим који изгуби мање бодова у условно речено малим утакмицама", додао је капитен црвено-белих. 

Некадашњи репрезентативац Србије нагласио је да у екипи не сме да буде подела јер је циљ да се врати титула после шест година.

"Никада нисам делио саиграче на млађе и старије, већ на добре и боље. Искуство нас неколицине клинцима може највише да помогне у отклањању притиска које носи играње у Звезди. Ради се о младим момцима који имају квалитет, уосталом, због тога и јесу на Маракани. У свлачионици не сме да буде никаквих подела, нити ће их бити, јер смо сви окупљени око заједничког циља" закључио је Милијаш.

Црвена звезда се налази на другом месту на табели Суперлиге са 32 бода, једним мање од Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару