Читај ми!

Спартак избацио очајни Партизан из Купа!

Фудбалери Спартака победили су у Суботици екипу Партизана са 2:0 и пласирали се у полуфинале фудбалског Купа Србије. Стрелци за “голубове“ били су Шарац у 11. и Носковић у 15. минуту.

Пожртвованом, организованом и ефикасном игром фудбалери Спартака из Суботице победили су Партизан са 2:0 и заслужено се пласирали у полуфинале националног купа.

Голове за Спартак постигли су Дино Шарац у 11. и Александар Носковић у 15. минуту утакмице, а плаво-бели са севера земље имали су још неколико сјајних прилика да затресу мрежу Стојковића.

Актуелни шампион Србије одиграо је веома слабо прво полувреме и уз тек неколико полуприлика није показао готово ништа. С друге стране, Спартак је, за разлику од суботњег првенственог меча када је поражен у Београду, много боље почео утакмицу и за само четири минута постигао два гола и практично решио меч.

Суботичани су повели у 11. минуту после корнера. Дефанзивац Партизана Војислав Станковић је избио лопту на ивицу шеснаестерца, коју је дочекао Шарац и послао у леву страну гола Владимира Стојковића.

Само четири минута касније Спартак је дуплирао предност. Владимир Волков је лоше интервенисао на левој страни, лопта је дошла до Шарца, који је убацио на петерац где је био Александар Носковић, који је био прецизан за 2:0.

Ни у другом полувремену се ништа није променило на терену. Партизан је нападао, али без праве прилике за гол, док је Спартак без већих проблема одржавао предност и имао неколико изгледних шанси из контра напада да можда и убедљивије порази фаворизоване црно-беле.

Тренер Партизана Вук Рашовић рекао је после пораза су црно-бели покушали да импровизују, али да нису успели и додао да је била присутна доза страха у игри.

"Честитам Спартаку на заслуженој победи. Ми смо покушали да импровизујемо, али то није прошло. Суботичани су више желели победу. Знао сам да је тешко победити исти тим два пута за пар дана. Постоје и разлози за страх који смо приказали, међутим, причаћемо о томе. Било је тешко вратити се у меч после два примљена гола", рекао је Рашовић после меча.

Полуфинала су на програму 26. марта и 9. априла, а финале је заказано за 7. мај.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару