Читај ми!

Стојановић: На победу уз бољу игру

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да његова екипа мора да буде на вишем нивоу него у претходном периоду уколико жели да елиминише Војводину у четвртфиналу Купа Србије.

Словеначки стручњак на клупи Фудбалског клуба Црвена звезда Славиша Стојановић изјавио је да његов тим мора да одигра много боље него у претходној утакмици како би савладао Војводину у Купу Србије.

"Чека нас тешка утакмица против квалитетног противника, који је у свим линијама попуњен на баш завидном нивоу. Мораћемо да будемо максимални у свим сегментима игре, на вишем нивоу него против ОФК Београда, јер смо свесни какав је противник и колики је значај утакмице", рекао је Стојановић на конференцији за новинаре на стадиону Црвене звезде.

Фудбалери Црвене звезде сутра од 17 сати на свом стадиону против Војводине играју четвртфиналну утакмицу Купа Србије.

Стојановић је навео да је здравствена ситуација у екипи "релативно у реду".

"Појавиле су се ситније повреде, које могу да буду веће ако ризикујемо, па да би требало добро размислити када је састав у питању. Дискутабилно је шта је најјачи тим, али калкулисања нема", рекао је он.

Звезда је у претходној првенственој утакмици победила ОФК Београд са 2:1, али тренер црвено-белих није био задовољан игром своје екипе.

"Нисам био задовољан већим делом утакмице, јер смо патили и тресли се до последњег минута. Ако тако поново буде, таква игра неће проћи, поготово ако нам је противник тако квалитетан као Војводина", рекао је он.

Неколико фудбалера Црвене звезде у последње време поднело је захтев за раскид уговора, а Стојановић је рекао да такве ствари нису пријатне.

"Није пријатно никоме, поготово не мени. Планираш нешто, па се то преко ноћи сруши из разлога који може да се пролонгира неко време. Не желим да кукам већ да до зиме завршим посао како умем, а онда ће се црта подвући", рекао је Звездин тренер.

На питање да ли утакмице са Војводином у Купу, а потом у последњем колу јесењег дела првенства предстојећег викенда, види као квалификационе и да ли жели да остане у Звезди до краја сезоне, Стојановић је рекао да не гледа много унапред.

"Свој посао радим до краја, а није моја ствар шта ће се после тога десити. Радићу у складу са својим принципима докле год сам овде, желим да прођем Војводину у Купу, да је победим у првенству и не гледам много унапред", рекао је Стојановић.

Десни бек Звезде Марко Петковић рекао је да је утакмица у Купу са Војводином једнако важна као првенствена.

"Надам се да ћемо наставити низ победа. Када је Војводина у питању, мање-више све се зна, у доброј су форми, али долазе екипи која је тренутно у бољој форми", рекао је Петковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару