Сампдорија преживела "Меацу", нови реми Роме

Сампдорија је извукла бод са гостовања Интеру, а велику радост навијачима тима из Ђенове и тренеру Синиши Михајловић донео је Ренан Гарсија у 89. минуту. Рома је, четврти пут узастопно, одиграла меч без победника, овога пута са Аталантом. Јувентус у надокнади времена стигао до победе против Удинезеа. Милан коначно славио.

Фудбалери Аталанте и Роме одиграли су у Бергаму 1:1, у утакмици 14. кола италијанског првенства. Истим резултатом завршен је и дуел Интера и Сампдорије.

Рома је после доброг старта у првенству везала и четврти узастопни реми. Аталанта је повела у 51. минуту голом Давидеа Бривија, а бод Роми донео је Кевин Стротман у 90. минуту.

Адем Љајић је ушао у игру у 57. минуту и асистирао је код изједначујућег гола.
Фудбалери Интера и Сампдорије одиграли су у Милану нерешено 1:1.

Домаћи су повели преко Фредија Гуарина у 18. минуту, а бод екипи Синише Михајловића донео је Ренан Гарсија у 89. минуту.

Фудбалери Кјева победили су на свом терену Ливорно са 3:0 и извукли се из опасне зоне. Голове за Кјево постигли су Лука Риђони у 36. минуту, Сирил Теро у 56. минуту и Алберто Палоски у 79. минуту.

Каљари и Сасуоло одиграли су нерешено 2:2, а раније данас Милан је на гостујућем терену победио Катанију са 3:1.

Фудбалери Јувентуса савладали су у Торину екипу Удинезеа са 1:0, у утакмици 14. кола италијанске Серије А.

Актуелни шампион тешком муком дошао је до бодова којима је на челу табеле одмакао најближем пратиоцу, екипи Роме. Јувентус је свим силама настојао да већ у првом полувремену дође до предности, међутим, одбрана гостију, на челу са голманом Жељком Бркићем, успешно је одолевала до пред сам крај сусрета.

Муке навијача црно-белих скратио је Љоренте поготком за тријумф у првом минуту судијске надокнаде.

У тиму Удинезеа стандардно добро свих 90 минута одиграо је и други српски репрезентативац, Душан Баста.

Фудбалери Милана победили су Катанију на гостујућем терену, после преокрета са 3:1. Ово је прва победа росонера у последњих шест првенствених утакмица.

Катанија је повела у 13. минуту голом Лукаса Кастра, а шест минута касније изједначио је Рикардо Монтоливо, после асистенције Урбија Емануелсона. Милан је повео у 63. минуту голом Марија Балотелија из слободног ударца, а коначан резултат поставио је Кака у 81. минуту. Он је тако на трећој узастопној утакмици постигао гол за Милан, укупно 99.

Балотели је седам минута пре краја изашао из игре после жестоке расправе са дефанзивцем Катаније Николасом Сполијем, кога је репрезентативац Италије оптужио за расизам.

У осталим мечевима одиграним у недељу Кјево је победио Ливорно са 3:0, док су Каљари и Сасуоло одиграли 2:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару