Читај ми!

Видић: Све је исто само њега нема

Фергусон је после 26 година напустио Олд Трафорд, наследио га је Дејвид Мојес, који чак има и исти акценат. Ипак, Немања Видић још не може да се навикне да на клупи више не седи Сер Алекс. "Другачије је, како навијачима, тако и нама играчима", рекао је Немања.

Капитен фудбалера Манчестер јунајтеда Немања Видић рекао је данас да још не може да се навикне да на клупи нема дугогодишњег менаџера Алекса Фергусона. Фергусон је напустио Олд Трафорд на крају прошле сезоне, после 26 година, током којих је освојио 38 трофеја, укључујући и 13 титула у Премијер лиги и две у Лиги шампиона.

"Другачије је, како навијачима, тако и нама играчима. Чудно је видети Јунајтед без Сер Алекса. Али, таква је ситуација и морамо да окренемо ново поглавље. Драго ми је што сам имао прилику да седам година сарађуејмо и било је веоме емотивно приликом његовог одласка", рекао је Видић. Он је додао да играчима није било тешко да се прилагоде новом менаџеру Мојесу.

"Искрен да будем, клуб је исти. Имали смо промену менаџера, али играчи су остали. Мојес је једноставан и отворен човек, можете о било чему да разговарате са њим. Чак има исти акценат, а ми немамо проблема са шкотским изговором", нашалио се Видић.

Искусни дефанзивац је у последње две године имао много проблема са повредма. У децембру 2011. повредио је укрштене лигаменте колена, прошле сезоне је у септембру морао на операцију, па је паузирао три месеца.

"Желим само да играм и недостаје ми терен. Можда ћу у децембру, када будемо имали две утакмице недељно, тражити паузу, али за сада сам срећан и радујем се новој сезони. Уосталом, ја сам фудбалер, то је мој посао", казао је Видић. Српски ас истакао је да ће Челси бити највећи конкурент Јунајтеду за освајање Премијер лиге.

"Млади играчи које су промовисали у последњих неколико година праве разлику. Као и ми, имају језгро искусних фудбалера, који су у клубу дуже време и можда најважнија ствар, довели су новог менаџера Жозеа Муриња. Мислим да је то донело позитивну атмосферу у клубу, а видећемо да ли ће то бити довољно за титулу. Ипак, фокусирани смо на себе, како да унапредимо игру и будемо још бољи", поручио је Видић.

Видић је у Јунајтед дошао 2006. године из московског Спартака и до сада је за тим са Олд Трафорда одиграо 266 утакмица и постигао 18 голова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару