Читај ми!

Звезда победила Напредак, Чука и даље лидер

Утакмицама трећег кола настављена је Јелен Суперлига. Најзанимљивији меч дана одигран је у Крушевцу, где је Црвена звезда победила Напредак са 1:0. Чукарички је наставио са сјајним партијама ове сезоне и победио је ОФК Београд са 2:1. Вождовац бољи од Јавора, Раднички из Ниша од Рада, док су Слобода и Нови Пазар поделили бодове. Јагодина стигла до прве победе у сезони.

21.50 - У последњем мечу дана, Јагодина је победила Доњи Срем. 

21.39 - Јагодина води са 2:0, а погодак је постигао Ђорђе Шушњар. 

21.08 - Завршен је и меч у Крушевцу. На стадиону Младост. Црвена звезда је минималним резултатом победила екипу Напретка. 

21.00 - Настављен је меч између екипа Јагодине и Доњег Срема. 

20.47 - Полувреме у Јагодини. 

20.24 - Јагодина води од 24. минута голом Милана Ђурића. 

20.15 - Настављен је меч на стадиону Младост у Крушевцу. 

20.00 - Полувреме у Крушевцу. Почео је и последњи меч дана, онај који се игра у Јагодини између истоимене екипе и Доњег Срема. Ово је, дакле, једина утакмица дана која није почела са закашњењем. 

19.30 - Црвена звезда од 21. минута води у Крушевцу против Напретка са 1:0. Погодак је постигао Печник.

19.07 - Са очекиваним закашњењем од шест минута, почео је и меч у Крушевцу између домаћег Напретка и Црвене звезде. 

19.05 - Завршена су прва четири меча трећег кола Суперлиге Србије. Вождовац је у Ивањици био бољи од Јавора са 2:0, Чукарички је савладао ОФК Београд, такође у гостима, са 2:1, Рад је изгубио од Радничког из Ниша на свом стадиону "Краљ Петар Први" са 2:0, док су Слобода из Ужица и Нови Пазар одиграли меч без голова. 

18.53 - Рад не престаје да посрће у овом првенству. Раднички из Ниша води на Бањици од 81. минута са 2:0. Погодак је поново дело Пауљевића.

18.43 - Стрелци су, као по обичају, најрасположенији у самом финишу. Вождовац води са 2:0 против Јавора. Гол је постигао Ожеговић. ОФК Београд, поготком Шкрбића, смањио против Чукаричког на 1:2. 

18.22 - Потпуни суноврат домаћина. На Бањици, Раднички из Ниша води са 1:0, захваљујући голу Пауљевића. 

18.15 - Погодак и у Ивањици, где, на изненађење многих, Вождовац води са 1:0. Стрелац, баш као и на мечу против Војводине, Марушић. 

18.14 - Први погодак у наставку, и поново у мрежи ОФК Београда. Чукарички води са 2:0, а овога пута стрелац је био Секулић. 

18.05. Почели су и наставци прва четири меча дана. 

17.50 - Готова су прва полувремена на утакмицама које су почеле у 17 часова. Виђен је само један погодак, и то онај поменути на Омладинском стадиону. 

17.35 - Први погодак у овом колу виђен је на Карабурми. Чукарички наставља са добрим партијама, па тако од 25. минута води против ОФК Београда са 1:0. Стрелац је био Стојиљковић. 

17.08 - Фудбалери ОФК-а, Радничког из Ниша, Новог Пазара и Јавора наставили су протест против председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића тако што су шест минута каснили са изласком на терен. Тако ниједна од четири утакмице трећег кола, чији је почетак био заказан за 17.00 часова, није почела на време. Дисциплинска комисија ФСС раније је казнила Црвену звезду, ОФК, Спартак, Војводину и Раднички из Ниша јер играчи тих клубова нису на време изашли пред утакмице другог кола. Клубови су кажњени условно са по пола милиона динара, а како је наведено у саопштењу Дисциплинске комисије тај износ биће тражен ако се прекршај понови у наредних годину дана.

17.07 - Почеле су прве четири утакмице трећег кола Јелен Суперлиге.

Утакмицама трећег кола настављено је такмичење у фудбалској Суперлиги Србије.

Утакмица дана одиграна је између Црвене звезде и крушевачког Напретка. Славили су београдски црвено-бели са 1:0.

Стрелац јединог поготка на мечу био је словеначки интернационалац Нејц Печник у 20. минуту.
Ипак, фудбал је поново пао у други план, а у центру пажње био је протест против националног фудбалског савеза, али и понашање навијача Црвене звезде.

Почетак другог полувремена је каснио 15-ак минута.

Први узрок томе био је потез навијача Звезде који су убацивали конфете на терен, а затим увредљиво скандирали на рачун судија.

На крају су поставили и паролу "Мажићу, истина боли?", а арбитар Јованетић одлучио је, у договору са сарадницима, да се меч ипак настави.

Парола коју су навијачи Звезде поставили била је намењена судији Милораду Мажићу који је прошле недеље делио правду на мечу црвено-белих и Јагодине.

Фудбалери Чукаричког победили су и у трећој утакмици ове сезоне, пошто су као гости савладали ОФК Београд са 2:1.

Стрелци за Чукарички били су Никола Стојиљковић у 25. и Радислав Секулић у 51. минуту, док је једини погодак за ОФК постигао Миљан Шкрбић у 75. минуту.

ОФК је већ у деветом минуту остао са играчем мање, пошто је због другог жутог картона искључен Марко Петковић. Он је први добио као капитен због неизласка екипе на време на терен, а други јер је направио пенал.

Ипак, Игор Матић промашио је једанаестерац.

Екипа са Карабурме је у 25. минуту имала прилику да поведе такође после пенала, али је голман Чукаричког Боривоје Ристић одбранио шут Драгана Богавца.

Ристић је одмах пошто је одбранио испуцао лопту на противничку половину, а Стојиљковић је окрзнуо главом и довео Чукарички у предност од 1:0.

Чукарички је са 2:0 повео када је Секулић ударцем главом савладао голмана "романтичара" Бојана Павловића после корнера Игора Матића, а гости су од 58. минута били са играчем мање пошто је директан црвени картон добио бразилски штопер Лукаш Пијасентин.

Једини гол за ОФК постигао је Шкрбић када је искористио терен који је био натопљен водом.

Бојан Остојић је покушао да врати лопту свом голману, али је она успорила што је искористио нападач домаћина и лако савладао Ристића.

Утакмица на Омладинском стадиону на Карабурми кратко је била прекинута средином другог полувремена због невремена.

Вождовац је у Ивањици савладао Јавор са 2:0 и тако дошао до прве победе у сезони, док је домаћину то први пораз.

Стрелци за екипу из Београда били су Адам Марушић у 48. и Огњен Ожеговић у 82. минуту.
Раднички из Ниша победио је у гостима Рад са 2:0 головима Бранка Пауљевића у 52. и 82. минуту.

Слобода и Нови Пазар играли су у Ужицу нерешено без голова.

Фудбалери Јагодине победили су на свом терену екипу Доњег Срема са 2:0, чиме су убележили први тријумф у националном шампионату ове сезоне.

Домаћа екипа повела је у 24. минуту преко Милана Ђурића, а коначан резултат поставио је Ђорђе Шушњар у 83. минуту.

Мечеви Партизан - Раднички Крагујевац и Војводина - Спартак на програму су у недељу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару