Читај ми!

Бане: Умор није изговор

Умор и "густ" распоред утакмица не смеју да буду оправдање за евентуална лоша издања. Сваки меч мора да се одигра као да је финале, рекао је Бане Ивановић. Захваљујући њему "плавци" поново на трећем месту.

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић, стрелац победоносног гола за Челси на мечу са Сандерлендом, рекао је данас да умор и "густ" распоред утакмица не могу да буду оправдање за евентуална слаба издања лондонског тима.

Ивановић је јуче петом затресао мрежу Сандерленда у 55. минуту за тријумф од 2:1, захваљујући којем су "плавци" поново преузели треће место на табели Премијер лиге.

"Видео сам да лопта долази, покушао сам да реагујем најбоље што могу и исконтролишем ситауцију. На крају је лопта завршила у мрежи и срећан сам због тога", казао је Ивановић за клупски сајт.

Ивановићу је то био седми гол у сезони, а пети у првенству, што је његов најбољи голгетерски учинак на Стамфорд Бриџу.

"Уопште не размишљам о томе. Сви голови на мечу са Сандерлендом су, на неки начин, били чудни. Ипак, најважнија су три бода. Имамо још много утакмица до краја сезоне и морамо свакој да приступимо максимално озбиљно и да се боримо за резултат", истакао је Ивановић.

Фудбалере Челсија већ у четвртак очекује реванш меч четвртфинала Лиге Европе са руским Рубином у Москви. У првој утакмици Челси је прошле недеље у Лондону славио са 3:1.

"У овом делу сезоне број утакмица заиста не може да буде изговор за екипу. Сваки меч морамо да одиграмо као да је финале. Важно је да наставимо у победничком ритму", закључио је Ивановић.

Прилику да освоји још један трофеј екипа Челсија имаће и у енглеском ФА купу, пошто у полуфиналу "плавци" играју против Манчестер ситија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи