Читај ми!

Џеко, спасилац "грађана"

Сити и Јунајтед забележили нове победе и наставили потеру за Челсијем. "Грађанима" Џеко донео победу са играчем мање, јунак "ђавола" Вејн Руни, који је постигао прво аутогол, па онда два пута савладао голмана Стоука. Вест Хем убедљив, коначно победа Ливерпула.

Фудбалери манчестерских клубова Јунајтеда и Ситија наставили су данас потеру за водећим Челсијем у Премијер лиги, пошто су забележили победе у утакмицама осмог кола.

Јунајтед је на свом терену славио против Стоук ситија са 4:2, док је Сити тријумфовао на гостовању Вест Бромвичу са 2:1.

Утакмицу на Олд Трафорду обележио је нападач Јунајтеда Вејн Руни, који је прво у 11. минуту постигао аутогол, а затим је у наставку меча два пута затресао противничку мрежу.

Голове за "црвене ђаволе" још су дали Робин ван Перси и Дени Велбек.

Бранилац титуле Манчестер сити умало је направио кикс на гостовању Вест Бромвичу, али је на крају, са играчем мање, ипак стигао до победе.

Домаћин је водио од 67. минута голом Лонга, али је Един Џеко прво изједначио у 80. минуту, а потом у другом минуту судијске надокнаде донео потпуни преокрет.

Сити је од 23. минута играо без искљученог Џејмса Милнера. Александар Коларов ушао је у игру у 83. минуту уместо Карлоса Тевеза, док Матије Настасића није било у протоколу гостију.

Екипа Ливерпула је забележила другу првенствену победу ове сезоне, а стрелац поготка вредног три бода за "црвене" против Рединга био је Рахим Стерлинг у 29. минуту.

Резултати и стрелци:
Тотенхем - Челси 2:4 (Галас 47, Дефо 54 - Кејхил 18, Мата 66, 69, Стариџ 90+4)
Фулам - Астон Вила 1:0 (Берд 84)
Ливерпул - Рединг 1:0 (Стерлинг 29)
Манчестер јунајтед - Стоук 4:2 (Руни 27, 65, Ван Перси 44, Велбек 46 - Руни 11. аутогол, Кајтли 59)
Свонси - Виган 2:1 (Ернандез 65, Мичу 67 - Бојси 69)
Вест Бромвич - Манчестер сити 1:2 (Сонг 67 - Џеко 80)
Вест Хем - Саутхемптон 4:1 (Нобл 46, 72 пенал, Нолан 48, Маига 87 - Лалана 64)

Од 18.30 играју Норич - Арсенал

Сутра:
Сандерленд - Њукасл и Квинс парк ренџерс - Евертон

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару