Читај ми!

Милошевић: Кривци ће бити кажњени

Саво Милошевић најавио казне за све одговорне за немиле доађаје у Крушевцу. "Наши кривци ће бити кажњени јер, једноставно, ово није дозвољено понашање када су у питању професионалци, а поготову национални тим", рекао је Милошевић. Полиција прикупља информације о инцидентима у Крушевцу.

Директор селекција Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић рекао је да ће бити кажњени сви одговорни за инцидент који се у уторак догодио на утакмици баража за Европско првенство између младих селекција Србије и Енглеске у Крушевцу.

"Оно што могу да кажем јесте да се то апсолутно неће толерисати. Утакмица је организована перфектно. Ово је био сукоб унутар терена, међу играчима. Нико није учествовао споља, осим актера самог меча. Наши кривци ће бити кажњени, јер једноставно ово није дозвољено понашање када су у питању професионалци, а поготову национални тим", рекао је Милошевић.

Поједини медији навели да је Милошевић после меча критиковао играча Николу Нинковића због учешћа у инциденту јер му то није први пут да буде актер немилог догађаја.

Бивши нападач репрезентације додао је да се извинио Енглезима за инцидент на стадиону Младост.

"Посебно ми је жао што се све то издешавало јер селектора енглеске репрезентације Стјуарта Пирса знам много година, играли смо један против другог и у изузетно смо добрим односима", навео је Милошевић.

Он је подсетио да у Крушевцу нико није звиждао противничкој химни и да, колико је успео да сазна, инцидент по завршетку меча је био последица наводне провокације енглеског фудбалера Денија Роуза.

"У сваком случају није добро и неће бити добро по све нас - и по Савез и по оне који су учествовали у инциденту, а криви су. На жалост, такве ствари нам се понављају и никако да схватимо да ћемо за то платити високу цену", закључио је Милошевић.

Представници Eнглеске екипе и савеза те земље поднели су жалбу Уефи да су играчи били мете увреда на расној основи. Очекује се да УЕФА ускоро покрене дисциплински поступак и одреди казне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару