Читај ми!

"Орлићи": Ништа није готово!

Млади репрезентативци Србије сигурни да могу да надоместе минус из првог меча против Енглеске (0:1) и пласирају се на Европско првенство у Израелу. "Орлићи" ће уздају у домаћи терен и очекују да навијачи у Крушевцу буду дванаести играч.

Чланови младе фудбалске репрезентације Србије Слободан Медојевић и Бранимир Алексић истакли су да њихова екипа и поред пораза од Енглеске од 1:0 у првој утакмици баража има шансе да се пласира на Европско првенство.

"Утакмица је била тешка од почетка до самог краја. Одиграли смо добро, борбено, иако смо изгубили. Имамо активан резултат и играћемо код куће. Надам се да ћемо бити бољи него у првом мечу и да ћемо победити", истакао је капитен репрезентације Србије за играче млађе од 21 године Слободан Медојевић за сајт Европске фудбалске уније (УЕФА).

Он је казао да Енглеска има добар тим, али да је самопоуздање његових саиграча и даље на високом нивоу.

"Ово је наш први пораз, нисмо изгубили до сада, али Енглеска има добар тим. Међутим, наше самопоуздање је и даље на високом нивоу и играћемо најбоље могуће да бисмо се пласирали у Израел", рекао је фудбалер немачког Волфсбурга.

Голман "орлића" Алексић рекао је да се нада да ће реванш утакмица у Крушевцу бити много отворенија за игру.

"Утакмица је била тешка, надамо се да ће реванш у Крушевцу бити много отворенији за игру. Морамо да дамо свој максимум и да се надамо да ће то бити довољно да се пласирамо на Европско првенство", рекао је Алексић.

Он је рекао да је атмосфера на стадиону Кероу роуд у Норичу била фантастична, али да очекује још бољу у уторак у Крушевцу.

"У Норичу је била фантастична атмосфера, публика је била укључена у игру током свих 90 минута и радујемо се реваншу. На стадиону у Крушевцу биће 11 хиљада људи, биће распродат и надам се да ће нам публика бити 12. играч", изјавио је голман суботичког Спартака.

Алексић је у финишу утакмице одбранио шут главом Стивена Каулкера, чиме је своју екипу оставио у игри.

"Тај шут Каулкера је био тежак да се одбрани и надам се да ће то бити круцијално у реваншу и да ћемо доћи до пласмана на Европско првенство", рекао је Алексић.

Реванш утакмица између Србије и Енглеске играће се у уторак од 18.00 на стадиону Напретка у Крушевцу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару