Белгија фаворит, "орлови" без страха

Уочи меча против Белгије који се на Маракани игра у петак, репрезентативци Србије пуни самопоуздања. "Надам се да ћемо и ову утакмицу почети добро, што је кључно за победу", поручио Зоран Тошић. "Белгија фаворит, али ми верујемо у себе", сматра Бишевац. Дебитанд Марко Шћеповић каже да не осећа притисак, док је голман Јоргачевић спреман да замени повређеног Стојковића.

Репрезентација Србије у петак дочекује можда и најтежег противника у квалификацијама за Светско првенство, репрезентацију Белгије. Изабраници Синише Михајловића улогу благог фаворита препуштају Белгијанцима, али истичу да имају довољно самопоуздања да пред домаћим навијачима изборе добар резултат.

„Надам се да ћемо и ову утакмицу почети добро као и претходну против Велса... То је кључно у сваком спорту, ако све крене како треба, онда је после све много лакше", сматра Зоран Тошић.

Милан Бишевац остаје при ставу да је Белгија фаворит, али каже да резултат меча зависи од Србије.

„Рекао сам и раније да је Белгија фаворит у нашој групи и остајем при том ставу. Имају доста добрих играча... Не плашимо се, играмо на нашем терену и после Велса имамо много више самопоуздања. Треба остати миран, сталожен и веровати у себе, тако да сам сигуран да неће бити никаквих проблема. После Велса верујемо у себе и све зависи од нас", рекао је Бишевац.

Дебитант у првом тиму Србије, Марко Шћеповић истиче да не осећа притисак пред дуел на Маракани.

„Навикао сам на притисак и у Партизану, и кроз све што сам прошао за ову 21 годину, поручио је новопечени репрезентативац.

После повреде Владимира Стојковића, позив селектора поново је добио голман екипе Клуб Бриж Бојан Јоргачевић.

„Стпјковићу желим брз опоравак, да се врати што пре. Мени свакако да прија позив селектора, осећам се добро, као и увек, велика је част играти за своју земљу. Нема ништа лепше од тога", поручио је Јоргачевић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару