Фудбал уживо: Дела Мадонина припала Интеру

Недеља је била дан за дербије широм Европе. Први је одигран у у Русији, у дербију Москве ЦСКА савладао Спартак. У Барселони, "Ел Класико" се претворио у двобој Месија и Роналда. Интер победио Милан са 1:0. У Француској, Олимпик Марсељ и ПСЖ одиграли 2:2. Роналдињо се на феноменалан начин опростио од свог очуха.

23.20 - Велингтон постиже аутогол у 90. минуту и Атлетико Мадрид, на најдраматичнији начин, долази до вредна три бода против ове сезоне изненађујуће моћне Малаге.

22.43 - Завршен и последњи дерби дана. Олимпик Марсељ и Пари Сен Жермен поделили бодове. Стрелци по два поготка Жињак за домаћина, и Ибрахимовић за госте. 

22.45 - Наполи сачувао вођство у другом делу утакмице и стигао до победе против Удинезеа са 2:1. 

22.39 - Интер славио у миланском дербију, иако је од 48. минута био са играчем мање на терену, због искључења Нагатома. Самјуел поготком у 3. минуту решио сусрет.

22.11 - Малага изједначила у Мадриду. Погодак дело Круза у Круза. 

21.45 - Фалкао наставља да терорише голмане где год да се појави. Атлетико води са 1:0 против Малаге. 

21.40 - Завршен је 166. "Ел Класико". Барселона и Реал Мадрид, односно Меси и Роналдо, 2:2. Мадриђани морају да буду задовољнији овим бодом. Камп Ноу у знаку свеопште подршке независности Каталоније.

21.35 - У самом финишу полувремена Пандев поново доводи Наполи у вођство. Истовремено, Олимпик стиже до изједначења. Стрелац поново Жињак, у 32. минуту. 

21.32 - Пинци постиже погодак у 43. минуту и односи изједначење Удинезеу у Наполију. 

20.28 - Ибрахимовић доноси изједначење "свецима" у 23. минуту. Само два минута касније, исти фудбалер потпуно преокреће резултат својим другим поготком.

20.20 - Жињак постиже гол на југу Француске. Олимпик Марсељ - ПСЖ 1:0. 

21.19 - У 30. минуту Хамшик доводи Наполи у вођство против Удинезеа. 

21.12 - Узвраћа Роналдо. "Шутерски тренинг" двојице најбољих играча планете наставио је Португалац који поново доноси егал на мечу поготком у 67. минуту.

21.07 - Какав погодак Месија! Сјајни Аргентинац доводи Барселону у вођство феноменалним ударцем из слободног ударца у 61. минуту.

21.00 - Игра се меч на Веледрому. Марсеј дочекује Пари Сен Жермен, у последњем великом дербију дана. 

20.51 - Почело друго полувреме на Камп Ноу.

20.49 - Интер води на Сан Сиру. У трећем минуту погодак је постигао Самјуел. 

20.45 - Почео и трећи велики дерби данашњег дана. У Милану играју градски ривали, Интер и Милан. Поред ове утакмице, на програму још и меч Наполи - Удинезе. 

20.37 - Полувреме у Барселони, тренутни резултат је 1:1. Очекује се ватромет у наставку. Цело прво полувреме личило на митинг за независност Каталоније.

20.21 - Није се дуго чекало на изједначење Каталонаца. Играо се 31. минут, одбрана Реала била је смушена и спора, понајвише Пепе, што је искористио Лионел Меси који је матирао Касиљаса. 

20.15 - Од 23. минута Реал води на Камп Ноу. Гледамо узбудљив меч, са шансама на обе стране.

19.50 - Почела је најишчекиванија и најгледанија клупска утакмица на свету. На Камп Ноу играју Барселона и Реал Мадрид.

19.49 - Завршен је меч у Билбау. Атлетико победио Осасуну минималним резултатом. 

19.20 - Завршени су и последњи мечеви у Бундеслиги. Штутгарт и Бајер Леверкузен одиграли су нерешено 2:2, као и Хановер и Борусија Дортмунд, с тим да је тамо било 1:1. 

19.01 - Назиру се поставе за "Ел Класико". За Барсу, Адријано уместо Сонга. У тиму и опорављени Инијеста, као и Фабрегас који је истиснуо Санчеза. У Реалу, Озил на терену, Модрић и Кака не почињу сусрет.

18.53 - Манчестер јунајтед више него убедљив на гостовању Њукаслу. "Ђаволи" славили са 3:0, а стрелци за тим Алекса Фергусона били су Еванс, Евра и Клеверли.

18.50 - Полувреме у Билбау. Домаћи Атлетико води са 1:0 против Осасуне. Стрелац Адуриз у 12. минуту. 

18.15 - Сузе и смех у Бело Хоризонтеу. Роналдињо је у победи свог Атлетико Минеира над Фигуериенсеом учествовао са три гола и две асистенције. Међутим, када је постигао свој први погодак, иначе посебно атрактиван, бризнуо је у плач. Само неколико часова раније преминуо је очух некада најбољег фудбалера планете . „Врло сам тужан и потресен због смрти мог очуха. Његов одлазак је велики губитак за мене. Голове посвећујем мојој породици", рекао је Роналдињо након меча.

18.00 - Менхенгладбах нанео први пораз Ајнтрахту. То је био први пораз тима из Франкфурта у националном шампионату, док је Борусија забележила тек другу победу.

17.58 - У московском дербију ЦСКА је савладао Спартак са 2:0 головима Мусе у 15, и Хонде у 52. минуту.

17.05 - Резултати Серије А: Рома - Аталанта 2:0 (Ламела 30, Бредли 62), Сијена - Јувентус 1:2 (Калајо 45+2 - Пирло 14, Маркизио 84), Катанија - Парма 2:0 (Гомез 2, Бергесио 80), Фиорентина - Болоња 1:0 (Јоветић 7), Пескара - Лацио 0:3 (Ернанес 5, Клозе 25, 36), Торино - Каљари 0:1 (Нене 74. пенал). Од 20.45 играју: Милан - Интер, Наполи - Удинезе.

16.30 - Саутхемптон и Фулам одирали су нерешено 2:2. Саутхемптон је на свом стадиону повео голом Жозеа Фонтеа у четвртом минуту, али је Фулам преокренуо аутоголом Јоса Хувелда у 69. и поготком Кјерана Ричардсон у 88. минуту. Домаћин је, ипак, дошао до бода другим голом Фонтеа, који је постигао у 90. минуту.

15.54 - Невероватан низ голмана Тотенхема Американца Бреда Фридела од 310 узастопних утакмица у Премијер лиги завршен је данас, након што је менаџер "певаца" Андре Виљас Боас одлучио да мрежу против Астон Виле чува Француз Уго Лорис.

14.30 - Рома је прекинула серију од три меча без победе, пошто су у првој утакмици недељног програма седмог кола Серије А савладали Аталанту са 2:0 (1:0). Голове за Римљане постигли су Аргентинац Ерик Ламела у 30. и Американац Марк Бредли у 62. минуту.

14.00 -  Фудбалери Левантеа победили су на свом стадиону у градском дербију екипу Валенсије са 1:0, у утакмици седмог кола шпанске Примере. Једини гол за домаћина постигао је нигеријски нападач Обафеми Мартинс у 22. минуту.

13.30 -  Нејмар изјавио да би му била велика част да заигра за Пари Сен Жермен. "Била би ми част, волео бих да играм у тандему са Златаном Ибрахимовићем. Мој сан је да играм са великим звездама, а Ибрахимовић је један од њих", рекао је Нејмар.

12.00 - Четири велика дербија играју се данас у Европи. Градске дербије играју московски тимови Спартак и ЦСКА, односно миланске екипе Милан и Интер. Регионални дерби игра се у Шпанији, где се састају Барселона и Реал, и у Француској, где Олимпик у Марсељу дочекује ПСЖ.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
31° C

Коментари

Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Браво
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Respekt za napisani tekst.Bravo.
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
koga je stid od lepote
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo!
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару