Читај ми!

Без победника у Јагодини

Дуел два имењака, Радничког из Ниша и Крагујевца, завршен без победника (1:1). Остале утакмице Супер лиге играју се у суботу, осим мечева "вечитих" који играју у недељу.

Фудбалери нишког Радничког и крагујевачког Радничког 1923 одиграли су у Јагодини 1:1 у првој утакмици трећег кола фудбалског првенства Србије. Нишлије су дочекале Крагујевчане у Јагодини, пошто још није завршено реновирање њиховог стадиона. Стрелци су били Бинић у 58. минуту за Нишлије, а Тинтор у 61. за Крагујевчане.

Оба ривала одиграла су меч без много шанси, а највећи део акције на терену одиграо се у размаку од три минута. Владан Бинић украо је у 58. минуту лопту Александру Косорићу, а онда претрчао око 30 метара и лобовао голмана гостију Огњена Чанчаревића, који је истрчао, и тако довео нишки Раднички у вођство.

Само три минута касније Иван Пејчић је центрирао, а Милош Тинтор је искористио своју висину и главом је постигао гол за изједначење.  Крагујевчани су до краја меча имали више шанси да постигну гол, али обе екипе као да су биле задовољне нерешеним резултатом.

У преосталим мечевима 3. кола у суботу се састају
ОФК Београд - Хајдук (17 часова)
Слобода - Доњи Срем (17)
Јавор - Спартак (17)
Рад - Смедерево (17)
Војводина - БСК (19:30)

Недеља:
Нови Пазар - Црвена звезда (17)
Партизан - Јагодина (19).


Нишлије се тукле међусобно, један навијач повређен

Инцидент се догодио у 74. минуту сусрета, када су се присталице Радничког из Ниша међусобно потукле, па је морала да интервенише полиција. Један нишки навијач је погођен тврдим предметом у главу и колима Хитне помоћи пребачен је у јагодински Дом здравља.

Дежурни Хитне службе Дома здравља потврдио је да навијач има повреде главе и тренутно је у Ургентном центру, али није животно угрожен.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару