Читај ми!

Несхватљиви пропусти током прекида

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је после пораза у гостима од норвешког Трoмсеа са 3:2 у првој утакмици баража за Лигу Европа да је његова екипа примала голове после несхватљивих пропуста током прекида.

"Била је ово занимљива утакмица, екипе су приказале добар фудбал и публика је могла да ужива. Ми смо у већем делу играли добро, а примили смо голове после несхватљивих пропуста током прекида. Знали смо да је то њихово главно оружје, али грешке су саставни део игре и трудићемо се да их исправимо до реванша", рекао је Вермезовић после утакмице у Норвешкој.

 

Вермезовић је казао да су тренуци деконцетрације кобни против одличних скакачких екипа, као што је то Трoмсе.

"Волимо кад је подлога брза и што се тога тиче све је у реду, како је било њима, тако и нама. Брине ме начин на који смо примили други и трећи гол, када ниједан мој играч није скочио, а радили смо то на тренинзима. Код првог, (Александар) Пријовић је сјајно реаговао, искористио је висину и ту нема шта да се приговори. Такви тренуци деконцентрације увек су кобни против одличних скакачких екипа као што је Трумсе", казао је Вермезовић.

Тренер Трoмсеа Пер Матијас Хомго рекао је да се радује реваншу у Београду јер његова екипа воли да игра у гостима.

"Имали смо добрих шанси, одличне продоре преко бокова и кроз средину. Ово је свакако добар резултат за нас, јер ми волимо да играмо у гостима. Сигуран сам да нас у Београду чека тешка утакмица, али радујемо се доласку", рекао је Хомго.

На питање новинара да ли атмосфера у Београду може да им отежа посао, тренер Тромса је истакао да то његове фудбалере само може да мотивише.

"Таква атмосфера може само додатно да нас мотивише. Већ сам био у Београду као селектор младе репрезентације Норвешке и допала ми се атмосфера на трибинама, град и земља. Радујем се поновном доласку", истакао је тренер Трoмсеа.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару