Читај ми!

Мајорка чека Жигића

Фудбалски клуб Мајорка сачекаће Николу Жигића да се договори са Бирмингемом увезио са преласком у шпански клуб, али временски рок је ограничен. Жигић одлично почео сезону у Чемпионшипу, постигавши два гола у прва два кола.

Фудбалски клуб Мајорка дао је репрезентативцу Србије Николи Жигићу одређени временски рок да се договори са Бирмингемом о трансферу у Шпанију, пренели су данас британски и шпански медији.

Спортски директор Мајорке Лоренцо Сера Ферер казао је да ће Жигић одлучити да ли ће прећи у клуб са Балеарских острва, али није навео колико времена је високи нападач добио за договор са енглеским друголигашем.

"Жигић ће одлучити да ли ће прећи у Мајорку. Остало је да реши економску ситуацију између њега и Бирмингема, а ми смо одредили временски лимит за то", рекао је Сера Ферер.

Жигић је ове сезоне већ постигао два гола за Бирмингем у прве две утакмице у енглеској другој лиги, Чемпионшипу.

Он је током каријере играо у Шпанији за Расинг Сантандер и Валенсију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи