Читај ми!

Жило: Извешћу најјачи састав

Тренер Бордоа одржао конференцију за новинаре на стадиону Црвене звезде. "Наш адут је самопоуздање јер смо добро завршили прошлу и почели ову сезону", изјавио Жило и додао да због врућине физички фактор може бити веома битан, али не и пресудан.

Тренер фудбалера француског Бордоа Франсис Жило рекао је данас да то што је Црвена звезда променила тренера два дана пред утакмицу са његовом екипом може значајно да утиче на исход и да не зна да ли је то добро или лоше за његов тим.

"То што је Звезда променила тренера може значајно да утиче на њен интензитет. Видећемо да ли ће то да бити позитивно или негативно за моју екипу, али је свакако мач са две оштрице. То ће да унесе много несигурности и постоји фактор изненађења. Наш адут је самопоуздање јер смо добро завршили прошлу и почели ову сезону", рекао је Жило новинарима на стадиону Црвене звезде.

Звезда ће сутра дочекати Бордо у првој утакмици последњег, четвртог кола квалификација за Лигу Европе.

Бордо је прошлог викенда у првенству Француске играо против Рена, који је пре годину дана елиминисао београдски клуб у истој фази такмичења победом од 1:0.

Жило је казао да се код играча и чланова стручног штаба Рена није распитивао о црвено-белима и да са њима "није имао никакав контакт".

"Сада смо мирни, али ће сутра већ бити другачије. Почиње полако да се осећа тензија европских утакмица. Наш скаут је био у Београду и гледао Звездин првенствени меч против Рада, који су лоше одиграли", рекао је тренер Бордоа.

Он је истакао да физичка припремљеност две екипе може да буде битан, али не и пресудан фактор.

"Када је оваква врућина, физички фактор може да буде веома битан, међутим то није главна разлика између ове две екипе, јер смо ми у овој сезони одиграли само две утакмице. Извешћу најјачи састав који ће, надам се, задовољити моја очекивања", рекао је Жило.

Голман Бордоа Седрик Карасо рекао је да ће утакмице са Звездом добро доћи његовим саиграчима, с обзиром на велику историју противничког клуба.

"Имамо млад тим, који нема искуства у европским утакмицама и биће тешко, међутим, имамо доста репрезентативаца, што нам олакшава ту ситуацију. Знамо да је Звезда клуб са великом историјом, биће компликовано, али ће нам ово искуство добро доћи. Очекујем спонтану утакмицу, морамо добро да је почнемо", рекао је Карасо.

Прва утакмица четвртог кола квалификација за Лигу Европе између Звезде и Бордоа играће се сутра у 21.00 на стадиону у Љутице Богдана.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару