Читај ми!

Адебајор званично Тотенхемов

Емануел Адебајор коначно се "скрасио". Високи нападач из Тогоа потписао трајни уговор са Тотенхемом, клубом за који је наступао прошле сезоне као позајмљен играч. Адебајор одушевљен повратком на Вајт Харт Лејн.

Репрезентативац Тогоа Емануел Адебајор потписао је сталан уговор са Тотенхемом за којег је прошле сезоне наступао као позајмљени играч Манчестер Ситија, саопштио је енглески премијерлигаш.

Клуб из Лондона није објавио износ трансфера тог одличног нападача, а британски медији тврде да се Манчестер Сити одрекао Адебајора за суму од пет милиона фунти.

Адебајор је прошле сезоне постигао 18 голова на 37 утакмица и био је најбољи стрелац лондонског клуба.

"Драго ми је што сам потписао сталан уговор са Тотенхемом. Преговори су трајали дуже него што је очекивано, али сам на крају одушевљен повратком на Вајт Харт Лејн. Надам се да заједно можемо да направимо велике ствари", изјавио је Адебајор за клупски сајт.

Тотенхем је прошлу сезону завршио на 4. месту Премијер лиге, а на старту нове поражен је у суботу на гостујућем терену од Њукасла (2:1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи