Читај ми!

Фудбал уживо: Ван Персију пресео деби

Покварен деби Робина ван Персија и повратак на терен Немање Видића. Поготком Фелаинија у 57. минуту након корнера, Евертон стигао до тријумфа над екипом Алекса Фергусона. Сити преговара са Фјорентином о преласку Стевана Јоветића. Понуда тиму из Фиренце је 23,6 милиона фунти.

00.28 - Ако вам није досадила ова сапуница... Представници Луке Модрића верују да су окончали преговоре око трансфера овог играча у Реал. Цена: 32 милиона фунти. Чека се последњи телефонски разговор Флорентина Переза и Данијела Левија...

22.25 - Екипа Евертона стигла је до минималног тријумфа над екипом Манчестер Јунајтеда. Стрелац за "карамеле" био је белгијски интернационалац Фелаини.

22.30 - Евертон је против Манчестер Јунајтеда повео са 1:0 поготком Фелаинија у 57. минуту. Фергусон није предуго чекао да реагује. Ван Перси је први пут као играч Манчестер Јунајтеда истрчао на Олд Трафорд.

22.28 - Бразилски фудбалер Адријано потпуно се опоравио после операције Ахилове тетиве и може да потпише уговор с Фламенгом, саопштили су данас лекари.

21.00 - На Гудисон парку почео последњи меч првог кола Премијер лиге, Евертон–Манчестер Јунајтед. Робин ван Перси на клупи, Немања Видић у стартној постави први пут од децембра 2011. године.

19.35 - УЕФА суспендовала на годину дана двојицу играча македонског клуба Работнички из Скопља због позитивног налаза на допинг тесту. Милован Петровић (22) и Дино Најдоски (20) били су позитивни на тестирању након квалификационе утакмице за Лигу Европе против римског Лација 18. августа 2011. године, а УЕФА није открила о каквој супстанци је реч. Дино Најдоски је син некадашњег прослављеног фудбалера Црвене звезде Илије Најдоског.

19.02 - Дешава се да судија не види недозвољену позицију, дешава се чак и да је превиди два пута у току неког меча. Али, да ли је уопште могуће оправдати ситуацију у којој линијски судија није видео три офсајд позиције у истом нападу!? Иначе, на мечу из којег гледате исечак Нејмаров Сантос је славио против победника Копа Либертадорес, екипе Коринтијанса, резултатом 3:2.

18.57 - Руи Махамутса обележио је полуфинални сусрет јужноафричког Купа између Суперсорт јунајтеда и Орландо пајратса, екипе за коју наступа. Нажалост, Махамутсино "умеће" далеко би му више користило у неком другом спорту. 

18.56 - Фудбалски викенд за нама није могао да прође ни без несташлука Марија Балотелија. Овог пута, жртва нападача Манчестер Ситија била је клупски фотограф.

18.36 - Кристијано Роналдо је као разлог нешто слабијег старта сезоне Реал Мадрида навео недовољно добру физичку припремљеност екипе.

18.20 - Пепе је данас пуштен из болнице пошто је тамо провео ноћ на посматрању јер је повредио главу на утакмици шпанског првенства против Валенсије која је завршена нерешено 1:1.

18.00 - Ливерпул потписао вишегодишњи уговор са штопером Мартином Шкртелом. Словак продужио уговор иако је имао понуде Ситија, Арсенала, Милана и Зенита. 

17.39 - Тренер Њукасла Алан Пердју биће кажњен због гурања помоћног судије на мечу против Тотенхема.

17.01 - Владимир Вермезовић се жали: Забија тренира кад му се ћефне... Долази на тренинге кад хоће. Решићемо проблеме у ходу. 

15.40 - Арсен Венгер решио проблем. Нури Сахин пристао да дође у Арсенал. Наравно, на позајмицу. Венгера овај потез кошта око два милиона фунти. 

15.24 - Алекс Сонг, први дан у Барси. Сонг је "прошао" лекарски преглед. Лењ, касни, непрофесионалан, пишу острвски медији. Арсенал срећан што га се решио.

15.13 - Изјава дана: "Да ми је неко, пре недељу дана, рекао да ћу играти за Јунајтед, убацио бих га у кола и одвезао право у лудницу", рекао на аеродрому нови играч Јунајтеда Алекандер Бутнер.

14.59 - Сер Алекс Фергусон жели да доведе Каку у Јунајтед. Највероватнија опција је позајмица до краја сезоне.

14.54 - Преговори Манчестер Ситија и Фјорентине, наводно, "далеко одмакли". Цена 23,6 милиона фунти.

15.06 - Трејд Милана и Интера, Антонио Касано ће обући плаво-црни, а Ђанпаоло Пацини црвено-црни.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару