Читај ми!

После Робија, Александар Јанковић

Звезда у драматичном дану остала без Просинечког и ангажовала новог тренера, Александра Јанковића. За два сана утакмица сезоне против Бордоа. Неслагање са управом помиње се као главни разлог Робијевог одласка.

00.33 - Александар Јанковић нови је тренер "црвено-белих". После састанка управе Звезде и челника ФСС-а договорено да Јанковић, истовремено, води "црвено-беле" и младу репрезентацију Србије, јавља Мондо.

23.00 - У трци за новог тренера Звезде, наводно, и Милован Рајевац. 

16.59 - "Црвена звезда је изненађена одлуком Роберта Просинечког да поднесе оставку на место шефа стручног штаба", наводи се у саопштењу ФК Црвена звезда.

16.57 - Александар Јанковић већ преговара са управом Црвене звезде. 

14.08 - Као највећи кандидат да наследи Просинечког на клупи "црвено-белих" спомиње се Александар Јанковић, тренутно селектор младе репрезентације Србије. 

13.49 - Ванредна седница Управног одбора ће бити одржана у наредна 24 сата, када ће се знати ко ће водити тим против Бордоа.

13.13 - Страховито ми је жао јер остављам Звезду пре европску утакмицу против Бордоа... Моја одлука не проистиче из јучерашњег ремија против Рада... Ломио сам се већ два месеца, рекао је Просинечки.

13.01 - Роберт Просинечки и Црвена звезда споразумно раскинули уговор. 

12.59 - Почела конференција за новинаре Роберта Просинечког. 

12.54 - Још увек је у току састанак управе Црвене звезде са (бившим) тренером Просинечким. Спекулише се да су разлог растанка тренера и клуба финансије.

12.20 - На Маракани у току састанак након којег се очекује обраћање Просинечког јавности. 

10.00 - Роберт Просинечки поднео оставку, која још није званично потврђена.

Роберт Просинечки више није тренер Црвене звезде. Драма на Маракани трајала неколико сати. После састанка управе и Просинечког, озваничено - три дана пред меч са Бордоом, Звезда нема тренера. 

Страховито ми је жао јер остављам Звезду пре европску утакмицу против Бордоа... Моја одлука не проистиче из јучерашњерг ремија против Рада... Ломио сам се већ два месеца, рекао је Просинечки.

Ово је један од најтежих тренутака у мом животу, искрено вам каже. Једноставно, консултовао сам се са породицом и са свима и осећам да не могу да водим Звезду", рекао је Просинечки.

Говорећи о тиму који је оставио, Просинечки је навео да је Звезда "направила сјајан тим" и да се нада надам се да ће "пронаћи снагу и мотив да одиуграју добро против Бордоа".

Остаћу у Београду још неко време, рекао је Просинечки, наводећи да, за сада, нема понуде других клубова.

Број коментара 112

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару