Читај ми!

На Бордо без страха

У борби за групну фазу Лиге Европе црвено-бели играју против француског Бордоа. Неугодан ривал из једне од најјачих лига. У табору Звезде свесни су тежине противника, али најављују беспоштедну борбу и “срце на терену”. Пласман у ЛЕ био би подвиг, да ли наш представник има снаге за то!?

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки казао је да ће утакмице против француског Бордоа у 4. колу квалификација за Лигу Европа бити тешке, али и изазовне за његову младу екипу.

"Добили смо једног од најтежих противника, уз Спортинг из Лисабона. Шта да се ради, назад не можемо... Чекају нас два тешка меча, који ће сигурно бити тешки, али и изазовни за младу екипу", рекао је Просинечки за клупски сајт после данашњег жреба.

"Добили смо тешког противника, али ми смо Звезда. Никога се не бојимо, верујемо у себе и даћемо свој максимум на терену да бисмо прошли даље", додао је он.

Црвено-бели су јуче у Никозији после пенала успели да елиминишу кипарску Омонију и пласирају се у наредну рунду квалификација.

"Сада смо искуснији за једну тешку утакмицу. Имамо више самопоуздања и знамо да можемо. Сигуран сам да ни Французима није свеједно што долазе пре 50.000 'ватрених' навијача", оценио је Просинечки.

Звездин тренер је рекао да би пласман београдског клуба у групну фазу Лиге Европа "био раван подвигу".

"То сам мислио и пре него што смо добили противника, а сада ће бити још теже. Звезда се, ипак, никада не предаје. Борићемо се до краја", истакао је Просинечки.

Одбрамбени фудбалер црвено-белих Милан Јовановић оценио је да противник није могао да буде тежи.

"Извукли смо најтежег могућег ривала. Бордо спада у врх француског фудбала и у својим редовима има неколико вансеријских играча.

Изузетно су физички јаки и брзи. Тако је, како је. Имамо две недеље да се спремимо за утакмицу и пробамо да се пласирамо у групну фазу Лиге Европа", рекао је Јовановић.

Први меч играће се 23. августа у Београду, а реванш је недељу дана касније у Француској.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару