Читај ми!

Навијачи бесни због новог дреса

Црвена боја припада другој екипи. Позивамо навијаче да не купују нови, црвени дрес и да у њему не долазе на стадион. То је порука најекстремнијих навијача Интера, познатим под именом "Curva nord", у вези са новим дресом који је недавно промовисан.

Најекстремнији навијачи Интера, познатији под називом Curva nord, побеснели су када су пре неколико дана, на промоцији нове опремеме клуба за сезону 2012/13, видели да ће друга боја дреса (када не могу да носе традиционалне плаво-црне боје) бити црвена.

Они су у саопштењу позвали навијаче да бојкотују куповину нових дресова и да у тим бојама не долазе на стадион.

"Позивамо све да не купују тај дрес Интера и да ни у ком случају не дођу на утакмицу у њему. Можда звучимо затуцано и конзервативно, али и даље сматрамо да би наш дрес требало да чине две боје, у које смо се заљубили као деца – црну и плаву", навели су навијачи.

Они су поручили власнику клуба Масиму Моратију да је новом глупошћу превазишао све досадашње промашаје.

„А мислили смо да смо све видели... Гледали смо играче са лото бројевима на леђима, гледали смо утакмице петком, у подне, финала домаћих купова по иностранству, бирање 'подобних' за улазак на стадион, специјалне законе, трустове мозгова који су одлучивали када ћемо и где гледати утакмице... Заиста смо сви подносили жртву због љубави која нас везује за наше боје", наводи се, између осталог, у саопштењу навијача.

Они су додали да се све то променило када су "научници дошли до открића вредног Нобелове награде и одлуке да резервни Интерови дресови за предстојећу сезону морају бити црвени".

"Очигледно нико никад није присуствовао нашем стадиону током дербија, иначе би видео две боје на терену. Плаву на једној, црвену (Миланову) на другој страни. Те боје су симбол наше супротности и ривалства које никад неће избледети", поручили су огорчени навијачи.

За крај, бесни навијачи рекли су да се због нових дресова осећају "језиво" и да се иза њиховог саопштења и позива на бојкот дресова не крије политичка порука.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару