Грантов одлазак, почетак промена?

"Ово је последњи пут да вам се обраћам као тренер Партизана. Кад год се напушта неки клуб, постоји одређена доза туге, али свако мора да гледа унапред. Одлучио сам се на то прошле недеље, пре тога нисам размишљао о напуштању клуба", рекао је тренер Партизана Аврам Гант. Највероватнији наследник израелског стручњака Владимир Вермезовић.

Меч против Металца у недељу означиће и крај епохе Аврама Гранта на клупи Партизана. Израелски стручњак је потврдио да напушта клупу црно-белих и да о томе није размишљао све до скоро.

„Ово је последњи пут да вам се обраћам као тренер Партизана. Кад год се напушта неки клуб, постоји одређена доза туга, али свако мора да гледа унапред. Одлучио сам се на то прошле недеље, пре тога нисам размишљао о напуштању клуба. Дошао сам овде у јануару на позив председника Драгана Ђурића. У том тренутку сам желео да дођем и помогнем, једноставно свидела ми се идеја", рекао је Гант.

Нови тренер црно-белих требало би да буде познат већ сутра после седнице Управног одбора која је заказана за 13 часова.

Како преноси портал mozzartsport.com, на тој седници Владимир Вермезовић би требао да буде проглашен за тренера, Момчило Вукотић за првог човека омладинске школе, док би функцију спортског директора требало да обавља Љубиша Тумбаковић.

Када је у питању играчки кадар, поједини београдски медији наводе да је Бабовић добио понуду из Русије, али се не наводи од ког клуба. Такође, двојица фудбалера требало би ускоро да дођу на пробу у Хумску.

Како преносе Спортски журнал, 18-годишњи Сенегалац Алиун Дијаките би од недеље требало да почне да тренера са тимом Телеоптика. Како нагађају поједини медији, други фудбалер за сада би наводно требало да дође из Гане, али за сада се не зна о коме је реч, једино се зна да игра на позицији задњег везног.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару