Фергусон: Сити глупо троши новац

"Ми улажемо у младе играче и по томе смо познати. Нисмо попут оних који купују готов производ. Знамо да ће Сити опет потрошити право богатство на појачања. На глуп начин ће потрошити огроман новац и поделиће апсурдно високе плате играчима заједно", рекао је тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон.

Још се није слегла еуфорија око титуле Манчестер ситија, а рат између „ђавола" и „грађана" се наставља. Прво је Алекс Фергусон рекао да ће Ситију требати цео век да стигну Јунајтед, затим је Тевез одговорио поруком (Почивај у миру Ферги), а сад је поново дошао ред на шкотског стручњака.

Фергусон је сада замерио градским ривалима на „глупом трошењу новца".

„Ми улажемо у младе играче и по томе смо познати. Нисмо попут оних који купују готов производ. Знамо да ће Сити опет потрошити право богатство на појачања. На глуп начин ће потрошити огроман новац и поделиће апсурдно високе плате играчима заједно. Ми ту ништа не можемо. Концентрисани смо на нашу политику и довођење играча из правих разлога", рекао је Фергусон.

„Јунајтед инвестира у фудбалере који ће дуго бити део клуба и стварати његов карактер, који ће знати да донесу узбуђење нашим навијачима, и лично сам поносан због тога што настављамо тим путем", додао је шкотски стручњак.

Стратег „ђавола" је најавио и планове за наредни период.

„Морате у екипи имати и искусније играче, као што је на пример Рио Фердинанд који са 33 године нема никакавих проблема са уклапањем млађих фудбалера. Тренутно разматрамо које ћемо играче довести за наредну сезону. Морамо бити сигурни да ће се еволуција Манчестер јунајтеда наставити. Овде сам више од 25 година, поставили смо неке стандарде који су нам веома важни. Због тога је некад важније одржати те критеријуме, него освојити Премијер лигу", објаснио је Фергусон.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару