Кака не жели из Мадрида

Некада најбољи фудбалер планете, Бразилац Кака, изјавио је да жели да се врати у стару форму, да поново постане стандардан у свом клубу, и изван свега да поново заигра у националном тиму Бразила. Ја ћи се, мало помало, поново вратити на терен у дресу Реала, све ће бити добро, и поново ћу заиграти за своју земљу, уверен је Кака.

Фудбалер Реала Бразилац Кака поновио је своју жељу да остане у клубу и од наредног лета. Некада најбољи фудбалер планете, такође, верује да поново може да постане утицајан играч у клубу, као и у националном тиму.

Кака, који у тридесетој години сигурно има још једну или две квалитетне сезоне пред собом, стигао је у „краљевски клуб" 2009. године, у трансферу чија је вредност била 70 милиона евра.

Постојале су индиције да је Мурињо спреман да „уновчи" Каку, и да га прода заинтересованом Пари Сен Жермену. Ту негде спомињао се, мада мало вероватније, и Манчестер јунајтед.

Међутим, некадашњи играч Милана увек је наглашавао да му је жеља да остане шест година у Мадриду, колико му и траје уговор.

„Нисмо још разговарали јер првенство још није готово", изјавио је Кака за бразилски Globo. "Мој уговор важи још три године, и ја желим да наставим да радим свој посао".

Кака је истакао да му Мурињо помаже, као и да му значи што ј епочео да добија шансу.

Какина, најблаже речено, просечна форма удаљила га је и од националног тима, али је светски првак из 2002. године спреман да се поново избори за поверење селектора.

„Имам коректан однос са селектором. Причали смо неколико пута и он је долазио у Мадрид да разговара са мном и Марселом".

Кака је рекао да је том приликом изразио да жели да заигра за Бразил поново, што ће наравно зависити од нивоа његових игара на клупском нивоу.

„Ја ћи се, мало помало, поново вратити на терен у дресу Реала, све ће бити добро, и поново ћу заиграти за своју земљу".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару