Вратио се да остане

Блудни син не само што се вратио кући, већ планира ту и да остане. Фудаблер Манчестер ситија Карлос Тевез рекао је да планира да остане у клубу и да се на тај начин одужи власницима. "Ја сам амбициозна особа и желим да радим и освајам титуле са Ситијем. То ме једино занима и као играча, и као особу", навео је Тевез.

Када је у септембру прошле године Карлос Тевез одбио да са клупе уђе на меч против Бајерна у Лиги шампиона, сви су мислили да аргентински нападач, који дуже време није био задовољан у Енглсекој, коначно завршава своју каријеру у Ситију.

Ипак, неколико месеци касније, Карлос Тевез је променио плочу и сада планира да остане у редовима Ситија.

"Клуб последњих неколико година гради нешто посебно, пројекат и сан по којем је Сити на првом месту. Овде сам од почетка и делим исту визију са Шеиком Мансуром. Он је увек био диван према мени и остаћу у клубу колико год буде потребно, јер желим да му се одужим", рекао је Тевез.

Сукоб који је почео у Минхену у септембру продубио се после казне коју је Манчини одрезао непослушном играчу и обећања да, док је он у клубу, Тевез неће играти за први тим. Тевезова реакција била је запањујућа, фудбалер је на своју руку отишао у Аргентину и провео тамо више од месец дана и не размишљајући о повратку.

Када се недавно вратио из домовине, Тевез је прво тренирао са други тимом, а затим је враћен у екипу. Изгледа да је опраштање једна од Манчинијевих врлина (или мана), а Тевез не само што се вратио, него је спреман да остане у клубу и у наредном периоду.

"Ја сам амбициозна особа и желим да радим и освајам титуле са Ситијем. То ме једино занима и као играча и као особу", навео је Аргентинац.

Сличну судбину ће изгледа доживети и Марио Балотели, који се нашао пред излазним вратима клуба када је искључен на мечу против Арсенала. Међутим, и Супер Марио сада моли Манчинија да га не прода.

Изгледа да ће сви побуњеници у редовима Ситија на крају ипак остати у клубу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару