Читај ми!

Серија А

Трка за Лигу шампиона

Наполи победом над Лечеом "прескочио" Удинезе и дошао до четвртог места на табели. "Нероазури" славили у Удинама, Станковић одиграо свих 90 минута. Рома све даље од Лиге шампиона, јер је на свом терену изгубила са 2:1 од Фиорентине, Настасић одиграо цео меч за "љубичасте", Љајић од 77. минута уместо Јоветића.

Фудбалери Наполија победили су данас у гостима Лече са 2:0 у заосталом, 33. колу Серије, док је Интер славио у Удинама са 3:1.

Наполи је овом победом "прескочио" Удинезе и дошао до четвртог места на табели, док је Лече остао на 17. месту и предстоји му велика борба за опстанак. Наполитанци су до бодова дошли головима двојице од тројице "мускетара", Марека Хамшика и Единсона Каванија.

Могао је Удинезе победом над Интером да се приближи трећој позицији, али су се нероазури ипак "пробудили" након водећег гола, који је за домаће постигао Данило у шестом минуту.

Веома брзо одговорио је изузетно расположени Весли Снајдер са два поготка, а тачку на победу Интера ставио је Рикардо Алварез већ у 38. минуту. Доскорашњи капитен Србије Дејан Станковић одиграо је свих 90 минута за Интер.

Рома је направила корак назад у борби за пласман у Лигу шампиона, јер је на свом терену изгубила са 2:1 од Фиорентине. Стрелац победоносног гола био је Андреа Лазари у трећем минуту судијске надокнаде.

Матија Настасић одиграо је цео меч за "љубичасте", док је Адем Љајић у 77. минуту ушао у игру уместо Јоветића, који је у другом минуту постигао први гол за Фиорентину.

Утакмице 33. кола Серија А су требало је да се одиграју претпрошлог викенда, али су одложене у знак поштовања према Пјермарију Моросинију, који је 14. априла умро од срчаног удара, задобијеног на утакмици Серије Б против Пескаре.

Резултати и стрелци 33. кола Серије А:

Новара - Лацио 2:1 (Дијаките 35. аутогол, Маскара 79 - Кандрева 37)
Удинезе - Интер 1:3 (Данило 6 - Снајдер 10, 28, Алварез 38)
Рома - Фиорентина 1:2 (Тоти 71 - Јоветић 2)
Лече - Наполи 0:2 (Хамшик 5, Кавани 51)
Сијена - Болоња 1:1 (Дестро 52 - Дијаманти 69)
Палермо - Парма 1:2 (Хернандез 6 - Чука 5, Бијабијани 70)

Од 18 сати играју:
Милан Ђенова и Чезена - Јувентус

Јуче:
Аталанта - Кијево 1:0
Каљари - Катанија 3:0

Табела: Јувентус 71, Милан 68, Лацио 55, Наполи 54, Удинезе 52, Интер 52, Рома, итд.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару