Читај ми!

Партизан за осму узастопну победу

Фудбалери водећег Партизана покушаће против Смедерева да остваре осму узастопну победу у првенству Србије, док ће Нови Пазар и Борац у својим мечевима 25. кола наставити борбу за опстанак.

Шест кола пре краја Супер лиге Партизан има десет бодова више од другопласиране Црвене звезде, па су дешавања у доњем делу табеле много неизвеснија.

Бригу о опстанку у лиги, поред Пазараца и Чачана, нису пребринули ни Јавор, Хајдук и БСК, док се Металац, који је већи део сезоне на последњем месту, такође, нада да ће задржати статус суперлигаша.

Играчи клуба из Горњег Милановца сакупили су укупно 14 бодова, а у зони испадања је тренутно и Борац са 18. Нови Пазар има 21 бод, Јавор 23, а Хајдук и БСК по 24 бода.

Металац и Хајдук играће у недељу једину утакмицу 25. кола тог дана, док ће се у Чачку Борац састати са осмопласираним ОФК Београдом, Нови Пазар ће гостовати у Крагујевцу код четвртопласираног Радничког 1923, Јавор ће на свом терену играти са деветопласираним Радом, а БСК ће у Борчи угостити петопласирану Јагодину.

Четвороструки узастопни шампион Партизан играће у Смедереву против истоименог клуба, који се налази на десетом месту Супер лиге, а иза себе има три узастопна пораза.

Другопласирана Црвена звезда је прошлог викенда у Крагујевцу играла 0:0 са Радничким 1923, а сутра ће се у Београду састати са шестопласираном Слободом. Ужичани су веома лоше почели пролећни део сезоне, али су у последњих пет утакмица остварили четири победе, уз један пораз.

Трећепласирана Војводина и овог викенда играће "комшијски" дерби, пошто ће после победе у Кули, против Хајдука са 1:0, Новосађани гостовати у Суботици код седмопласираног Спартака.

Спартак је у прошлом колу био бољи од Рада у Београду са 2:1, чиме је прекинуо серију од четири утакмице без победе.

Суботње утракмице 25. кола Супер лиге почеће у 16.00, осим дуела Црвене звезде и Слободе, који ће се на "Маракани" играти од 18.00.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 28. јун 2024.
° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару