Тевез помаже Балотелију

У жељи да по сваку цену остане у Манчестер Ситију, Марио Балотели, осим психијатра, помоћ је потражио од Карлоса Тевеза. У Интервјуу за италијанске медије Балотели је рекао да му је аргентински нападач пример како може да поново добије поверење Роберта Манћинија.

Марио Балотели решио је по сваку цену да се промени и да поврати поверење менаџера Манчестер Ситија Роберта Манћинија. После нових серија глупости Манћини је најавио да ће на лето продати италијанског нападача. Ова најава изгледа да је упалила последњи аларм у глави популарног Супер Марија који је решио по сваку цену да се промени.

Први корак Балотели је направио када је потражио помоћ психијатра, а одмах после тога помоћ је неочекивано потражио и од Карлоса Тевеза.

„Тевез је особа на коју се угледам. Некада сам сматрао да је сврха тренинга да се добро забавим, а сада када гледам Тевеза видим колико је важни да даш свој максимум сваки дан", рекао је Балотели за Gazzetta dello Sport.

Италијански нападач је рекао и да је схватио у чему је грешио у претходном периоду.

„Када сам добио црвени картон против Арсенала схватио сам колико је важно мислити и на саиграче. Нисам смео да их оставим са играчем мање. Морам да се поправим као играч, посебно морам да радим на свом понашању на терену, али потребно је и да се побољшам на тактичком плану", сматра Супер Марио.

Балотели је уверен да га Манћини неће продати на лето и поред најаве коју је италијански стручњак дао непосредно после утакмице са Арсеналом.

„Срећан сам што радим са Манћинијем, он је један од најбољих тренера на свету. Када сам последњи пут искључен он је дао неке оштре изјаве. Ипак, изгладили смо ствари и ја знам да он верује у мене, као што је веровао и до сада", навео је Балотели.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару