Јагодник за РТС: Сада када смо испали, навијам за Србију!

Репрезентација Словеније поразом од Летоније завршила је учешће на Евробаскету, а нaкон тог меча испред стадиона у Лилу причао сам са Гораном Јагодинком. Разочаран је игром свог националног тима, а за српски говори да је после свега приказаног главни фаворит за злато и да ће навијати за нас.

Враћајући се са тренинга нашег тима, испред стадиона срећем групу словеначких навијача, а са њима и бившег кошаркашког репрезентативца те земље Горана Јагодника.

Представљам се и кажем да сам из Србије. Добијам одговор: "Кажи брате наш, шта треба?", врло срдачно и искрено поручује Јагодник.

Логично, прво ме је занимао његов коментар утакмице и пораза од Летонаца.

"Лоше смо играли, поготово у наставку. У нападу без идеје, са много солирања. И одбрана је била лоша и нисамо умели да одговримо на агресивност Летонаца. Разочаран сам, није било добро", каже он.

На питање како је видео досадашњи ток Евробаскета вели:

"Нисам гледао баш све мечеве, али оно што јесам - ви сте апсолутни фаворити. Играте сјајно и уз Грке сте највише показали. Навијаћу за вас сада када су ови моји испали. Напред Србија!", искрено ће Горан, који се потом осврнуо на свој боравак у Вршцу, када је носио дрес Хемофарма.

"Мени је у Србији и Хемофарому било сјајно. И услови, и живот, и људи. Само ми је криво што нисмо узели неки трофеј. Али, није се могло против Партизана тада, из разноразних разлога".

Последњу профи сезону одиграо је у љубљанској Олимпији 2012, а од тада па до овог лета играо је за нижелигаша Попси из Ползеле.

"Нећу више да играм. Имам кафић у Цељу и кренуо сам у тренерску школу код Раше (Нестеровића прим.аут) у Савезу. Желим тиме да се бавим и останем у кошарци", закључио је Јагодник.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару