ТУР - ГРУ 18.00
ПОР - ЧЕШ 21.00

"Орлови" под полицијском пратњом стигли у Есен пред дуел са Енглезима

Фудбалска репрезентација Србије стигла је у немачки град Есен, где ће бити смештена до утакмице против Енглеза, која је на програму у недељу од 21.00 сат у Гелзенкирхену.

Аутобус у којем су били репрезентативци Србије, под полицијском пратњом, ушао је, из безбедносних разлога, директно у гаражу "Атлантик конгрес хотела" у Есену.

"Орлови" ће вечерас од 18.30 имати последњи тренинг пред утакмицу против Енглеске, а 45 минута раније пред новинаре ће изаћи селектор Драган Стојковић Пикси и капитен репрезентације Србије Душан Тадић.

Репрезентативци Србије су у Немачку стигли у уторак, а пре пута за Есен били су смештени у хотелу "Максимилијан" у баварском граду Аугзбургу, где су и тренирали.

Прву утакмицу на Евру "орлови" ће одиграти 16. јуна против Енглеске у Гелзенкирхену. Наредни ривал је Словенија 20. јуна у Минхену, а за 25. јун је заказан дуел са Данском, такође у Минхену.

Пред одлазак на Европско првенство Србија је одиграла две припремне утакмице – поражена је са 2:1 од Аустије у Бечу, након чега је увеличала опроштај Златана Ибрахимовића и савладала Шведску у Стокхолму резултатом 3:0.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије