СЛО - СРБ 15.00
ДАН - ЕНГ 18.00
ШПА - ИТА 21.00

Председник Вучић испратио фудбалере на Евро

Председник Републике Србије Александар Вучић испратио је фудбалску репрезентацију у Немачку, где ће од 14. јуна играти на Европском првенству.

Председник Вучић испратио фудбалере на Евро Председник Вучић испратио фудбалере на Евро

Александар Вучић је посетио репрезентативце Србије пре полетања за Немачку и фотографисао се са њима у авиону, где им је пожелео пуно среће и успеха.

Последњи пут када је председник Србије испратио Тадића и другове, било је то пред пут у Лисабон на одлучујући меч за пласман на Првенство света у Катару. Србија је славила голом Александра Митровића у последњим тренуцима меча.

Репрезентација Србије је у поподневним часовима кренула из Спортског центра у Старој Пазови ка Аеродрому "Никола Тесла", одакле ћe одлетети за Минхен, а затим аутобусом отићи до Аугсбурга, где ће бити база "oрлова" током Првенства Европе.

Шампионат Европе почиње 14. јуна, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Данске и Словеније.

Прву утакмицу на Евру "орлови" ће одиграти 16. јуна против Енглеске у Гелзенкирхену. Наредни ривал је Словенија 20. јуна у Минхену, а за 25. јун је заказан дуел са Данском, такође у Минхену.

Пред одлазак на Европско првенство Србија је одиграла две припремне утакмице - поражена је са 2:1 од Аустије у Бечу, након чега је увеличала опроштај Златана Ибрахимовића и савладала Шведску у Стокхолму резултатом 3:0.

четвртак, 20. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије