Бенитес задовољан тријумфом Шпаније

Тренер енглеског премијерлигаша Ливерпула Рафаел Бенитес изјавио је да је после тријумфа Шпаније на Европском првенству имао разлога за двоструко славље. Једини гол у финалу Европског првенства између Шпаније и Немачке постигао је фудбалер Ливерпула Фернандо Торес.

"Поносан сам на Тореса, поготово јер су га критиковали новинари у Шпанији. Сви се сећају Марселињовог гола пре 44 године, када је Шпанија у финалу Европског првенства победила Русију са 2:1. Сада људи причају о Торесу на исти начин", рекао је Бенитес.

Бенитес је финалну утакмицу гледао на телевизији, и спрема се за почетак припрема фудбалера Ливерпула. Он је рекао да ће репрезентативци Торес, Ћави Алонсо и Алваро Арбелоа добити три недеље одмора.

"Шпанија је играла добро. Првих десет минута Немачка је вршила притисак, али су након тога Шпанци контролисали игру. У репрезентацији Шпаније има три или четири одлична играча на средини терена, који играју квалитетан фудбал", рекао је Бенитес.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво