Неизвестан наступ Балака у финалу

Капитен фудбалске репрезентације Немачке Михаел Балак повредио је лист леве ноге и неизвестан је његов наступ на финалној утакмици Европског првенства против Шпаније, саопштено је из Фудбалског савеза Немачке.

Фудбалски савез Немачке саопштио је да је Балак у петак повредио лист на десној нози, и да  није тренирао, али да капитен "панцера" иде на терапије у хотелу у којем борави репрезентација.

Балак, који је био један од најважнијих играча Немачке на Европском првенству, пропустио је финалну утакмицу Светског првенства 2002. године због суспензије, као и прву утакмицу Светског првенства 2006. због повреде листа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије