Уефа покреће истрагу против Матеуса

Европска фудбалска унија (Уефа) покренуће истрагу против некадашњег немачког репрезентативца Лотара Матеуса због тога што је акредитацију за посматрање утакмица шампионата Европе у Аустрији и Швајцарској позајмио пријатељу, преносе немачки медији.

Матеус, рекордер по броју утакмица за државни тим Немачке, могао би да буде кажњен забраном гледања финала европског првенства у Аустрији и Швајцарској која је на програму у недељу између Немацке и Шпаније.

Према наводима медија, некадашњи тренер београдског Партизана није уживо посматрао меч последњег кола групе Б између Аустрије и Немачке (0:1) одигран у Бечу 16. јуна већ је своју акредитацију дао пријатељу.

"Тачно је да сам дневну карту дао свом дугогодишњем познанику Данијелу из Салцбурга, то је откривено и он је на крају морао да је врати", изјавио је Матеус и додао да на утакмицу која је одлучивала о паласману "панцера" у други круг није могао да оде због вртоглавице.

Румунски лист "Либертатеа" тврди да су Матеус и његов аустријски пријатељ исту ствар поновили још једном у току шампионата.

"То су дечје игре", прокоментарисао је наводе рунмунскух новина Матеус.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије