Читај ми!

Ристић: Неће бити лако пред пуном двораном против Чеха

Дебитант на великом такмичењу у дресу репрезентације Душан Ристи уверен је да предстојећи меч са Чешком неће бити нимало лак али да ће тим Србије дати свој максимум и доћи до друге победе на Европском првенству.

Кошаркаши Србије играју против Чешке, домаћина групе у Прагу (17.30, РТС1), а Ристић је истакао да ће на меч свакако битно утицати и сама атмосфера са трибина.

"Неће бити лако играти пред пуном двораном против Чеха, али даћемо све од себе да остваримо добар резултат.", рекао је кошаркашки репрезентативац Србије Душан Ристић.

Србија је на старту првенства убедљиво савладала Холандију резултатом 100:76, а Душан Ристи је постигао 11 поена и имао шест скокова.

"Већим делом утакмице, Холандија је играла веома чврсто и добро. Чини ми се да је тридесетак минута било егал, али ми смо успели да остваримо комфорнију предност и последњих 10 минута смо одиграли на вишем нивоу. Затегли смо одбрану и стигли до повољног резултата.", рекао је Ристић и додао да ће све екипе у овој групи имати мотив више против наше репрезентације.

"Холанђани су били максимално мотивисани да играју сјајно против нас, као што ће и вероватно свака екипа у овој групи. Мислим да ћемо добити најбоље верзије свих тимова против којих будемо играли. Имајући у виду да је ово била прва утакмица, сматрам да смо урадили добар посао, али се надам да ћемо у наставку играти много боље.", истакао је Ристић.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи