Читај ми!

Запрати ме

Од 26. марта, суботом у 12.45 часова на РТС1 пратите нову тинејџерску играну серију "Запрати ме". Кроз 12 епизода упознаjте групу младих људи у потрази за идентитетом.

Ако се човек учи на грешкама, зар није нормално понекад грешити, поготово када тек правиш прве кораке у свету одраслих? Како да знаш ко си, шта желиш и који је најбољи пут до циља.

Како да знаш да ли си спреман да се суочиш са животним изазовима или се плашиш реакције околине. Које су вредности које би требало да усвојиш и чији пример да следиш. И да, кога да пратиш на друштвеним мрежама. То су питања која себи постављају јунаци серије "Запрати ме".

Тара и Јана су најбоље другарице, матуранткиње које се налазе пред великом одлуком - чиме ће се бавити у животу. Јана је у предности јер од детињства зна да жели да буде модни дизајнер али Тара се још није одлучила. Док истражује своје могућности помаже Јани са прављењем клипова за јутјуб канал којим ова жели да афирмише своје моделе. Тара је критички настројена према друштвеним мрежама за разлику од своје млађе сестре Маше која у њима види прилику да постане позната. Када девојке упознају инфлуенсере Рељу, Лазара, Теу и Виктора откриће нове ствари о себи. И изазвати бројне реакције.

Улоге тумаче: Николина Поповић, Немања Микић, Кате Марковић, Никола Тодор, Христина Татић, Андреј Јемцов и Николина Кокунешовски

Екипу серије чине: продуцент Драгана Богдановић, сценаристи Сташа Петровић и Тамара Вешковић, мајстори звука Владица Будић и Милутин Бабић, дизајнер звука Предраг Стаматовић, монтажер Марко Тисовец, директор фотографије Милан Ракић, уредник и креатор серије Тамара Вешковић и редитељ Милан Јовановић

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво