Уз нас се расте

На Првом програму РТС-а под слоганом "Уз нас се расте" Редакција школског програма почела је са емитовањем нових 12 епизода серија: "Уприродисе" и "Шарло вас води".

Уприродисе

Сваке суботе на РТС 1 од 12.30 пратите другу сезону дечијег еколошког серијала "Уприродисе" и нове авантуре девојчице Сунчице која разуме језик биљака и животиња. Она, са својим пријатељима Брзометлице Чистић, Здравка Дрена, Шуменка, Звукослава Медведовића и многих других биљних и животињских створења, води у природу са мисијом да нам открије нешто што нисмо знали али и да нас подсети на нешто што смо заборавили. Оријентишите се у природи, упознајте најлековитију биљку на свету, научите нове вештине - јер, природа припада свима i сви припадају природи.

Шарло вас води

У 12.45 у новом серијалу "Шарло вас води" упознаћете разне земље света. Забаван Шарло и његова посада путују балоном до главних градова, истражују историју, архитектуру и културу 12 различитих земаља, док деца кроз игру уче о језику и занимљивостима других народа.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво