Бен 10

Бен 10 Alien Force представља наставак популарног серијала Бен 10. Од суботе, 19. јуна, суботом и недељом, од 9.00, на другом програму

Популарна цртана серија Бен 10 са првим је епизодама освојила дечаке и девојчице широм света. Серија је пратила авантуре десетогодишњег Бена Tennysona који је у палом метеориту пронашао једну од најмоћнијих направа у читавом свемиру - Omnitrix.

Omnitrix изгледа као необични ручни сат и када се једном стави на руку, готово га је немогуће скинути. Убрзо након овог догађаја Бен 10 открива да се помоћу сата који садржи ванземаљске генетске структуре, може претворити у 10 различитих ванземаљских бића - свако од тих бића има посебне моћи и способности!

Бен, као и сваки тинејџер, упада у разноразне неприлике и смешне ситуације, а моћ Omnitrixa користи за борбу против зла и разних злих ликова који се желе докопати тог моћног сата! У томе му помаже његова, такође тврдоглава, рођака Gwen и њихов деда Max, који пази да ствари не измакну контроли.

Главни ликови старог серијала:

Бен (Радован Вујовић)

Главни јунак серије и поносни власник Omnitrixa. Живахни дечак коме стрпљење није врлина. Са задовољством ће увек прискочити у помоћ. Поготово у лику ванземаљца.

Gwen (Јелена Петровић)

Бенова рођака. Увек кад је Бен спреман да улети у невољу, Gwen је глас разума. Иако се њих двоје стално препиру, она је Бенова најбоља саветница која му помаже да схвати како Ominitrix ради.

Деда Max (Драган Вујовић Вујке)

Доброћудни деда тајновите прошлости. Проводи време пазећи на своја два несташна унука, што понекад баш и није лак посао. У наставку серијала деда нестаје и Бен мора да преузме велику улогу.

Бен 10 Alien force је дакле наставак серијала Бен 10. Радња се дешава пет година касније после оригиналне приче. Бен има 15 година. Радња наставка ове цртане серије у продукцији Глена Муракамија је много комплекснија него први део.

Сиже наставка: У међувремену, Бен је порастао и престао да користи Ominitrix али његов вољени деда је киднапован а Земља је у опасности. Уз помоћ рођаке Gwen, пријатеља Кевина (а бившег непријатеља) и пет нових бића Бен мора да спаси Земљу и свог деду. Бен је далеко зрелији а прича у овом наставку много замршенија. Да би пронашао деду, Бен ће опет морати да искористи моћи Omnitrixa. Omnitrix садржи генетске структуре десет ванземаљаца у које се Бен може претворити. Наравно, на свом путу Бен сусреће пуно занимљивих, али и добрих и лоших ликова. Бен има и даље посебан однос са својом рођаком Gwen која је тврдоглава као и он. Неће им бити лако без деда Макса који их је увек чувао али сад морају да га пронађу.



 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара