Још нових цртаћа на РТС 2

За најмлађе гледаоце РТС-а и све љубитеље, на Другом програму РТС-а се сваког јутра емитује по два сата дечјих анимираних филмова.

У добро познатом термину за свакојутарње уживање у цртаним филмовима на РТС 2 (од 8.00 - 10.00), од понедељка 19. фебруара актуелни репертоар биће освежен многим новим и светски популарним програмским садржајима овог жанра.

Стижу нове епизодe цртаћа: Маша и медвед - страшне приче, Патролне шапе, Чак и пријатељи, Миа и ја, Ангелина балерина, Јагодица Бобица, Трансформерси - прерушени роботи, Бејдблејд, Пепа прасе, Мој мали пони, Бени и Холи - мало краљевство, Продавница најмањих кућних љубимаца и многи други...

За најмлађе гледаоце РТС-а и све љубитеље, на Другом програму РТС-а се сваког јутра емитује по два сата дечјих анимираних филмова. Будите уз РТС.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво