Бојан

Бојан ће у историји остати познат као Бојан Храбривоје, све воли да проба – од јахања камиле до свирања виолине. И стално му фали мало времена.

Бојан Ивковић је рођен 15. октобра 1975. у Вршцу.

Од првог тренутка дан му је био кратак. У свом лепом детињству озбиљно се бавио одбојком, бициклизмом и џудоом, а неозбиљно са много других ствари.

Свира перкусије и удараљке у следећим бендовима: „Васил Хаџиманов бенд", „Хаш", „Павле Аксентијевић и група 'Запис'", „Контрабанда", али у основи није свирао само са онима који га нису хтели.

Води многе манифестације за децу, кажу да му то иде од руке, а и његова деца, Тара и Алексеј, се не жале. И даље му је дан кратак, стално му фали још који сат у дану да би могао више времена да проводи са својим коњем Амбер.

Ако желите да нешто шапнете Бојану, кажете му нешто у поверењу, предложите или га питате, можете то учинити путем е-мејла: bojan.plavaptica@rts.rs

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво