Борка

Наша нова, ведра и лепа водитељка...

Борка Томовић је рођена 14. децембра 1983. у Београду. 

Ипак, најлепше се играла код баке и деке у Пљевљима, где се сећа да се пентрала по дрвећу и могла слободно да испробава све ствари које није смела код куће. (Али, немојте то да кажете њеној мами и тати!) 

И у Београду, и у Пљевљима је подјенако обожавала да чита бајке, које су јој распиривале машту и усадиле љубав према путовањима, другим необичним земљама и културама  које сад посећује и стално проверава јесу ли све те земље заиста тако лепе и занимљиве каквим их је замишљала док је била мала.

Захваљујући бајкама или не, маштала да постане балерина, писац и највише костимограф (могли сте да приметите како је увек са укусом обучена у емисији), али нажалост никад није умела добро да црта. И зато је одлучила да буде глумица, па до миле воље може да глуми да зна да црта! И сада је можете видети у разним серијама, филмовима и представама... Она много глуми у представама за децу у Позоришту „Бошко Буха" у Београду.

 

Борка просто обожава да пева, да глуми и имитира све ликове и животиње из дечјих књига, посебно за свог малог слатког сестрића Вида, који јој је најблажи критичар, јер му је све увек смешно и забавно.

Ако имате неку поверљиву информацију или идеју за Борку, можете да јој пишете на мејл: borka.plavaptica@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво