Видео

Након великог ишчекивања наших верних гледалаца, бројних мејлова и писама, „Плава птица“ полеће за наше малишане, уз обећање да ће и даље слетати на занимљива места и упознавати нас са занимљивим људима (и великим, и малим)!

И даље радознала, и даље спремна да испуњава нове жеље наших гледалаца уз помоћ водитеља и главног домаћина Шмуција Шмуцијановића, драгог пса, коме деца највише верују. Осим познатих ствари на које су гледаоци навикли, у „Плавој птици" појавиће се неке лепе новине, које ће засијати већ у првој епизоди. 

Открићемо само две новине - прва је да је наш водитељски тим обогаћен новом ведром и лепом водитељком, Борком Томовић, а друга новина је да се у студију појављују магичне свезнајуће руке, које се појављују из кофера, за које не знамо одакле су дошле и ко их је довео у
наш студио. А остале? Кад за то дође време...

Не брините, угостићемо занимљиве госте, радићемо и даље омиљене експерименте, расписиваћемо важне и интересантне конкурсе!

Наш мејл, сајт и фејсбук страница су и даље активни, па нас посетите: www.rts.rs/plavaptica и пишите на мејл: plava.ptica@rts.rs

Уредник емисије је Јелена Попадић Сумић, редитељи - Игор Басоровић и Миодраг Коларић, редитељи прилога Сенка Домановић и Бојан Вулетић, творац наше предивне сценографије Марија Познановић, а водитељи Осман Ахмед, Борка Томовић и Бојан Ивковић.

Лет лет до следеће суботе у 12 и 35!


Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво